ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καρέ-καρέ οι τελευταίες στιγμές της φαρμακοποιού

Κύμα οργής κατά του 55χρονου

Το βίντεο – ντοκουμέντο του Live News, με το φρικτό έγκλημα στην Καβάλα, προκαλεί αντιδράσεις στο χωριό της άτυχης γυναίκας, στους φίλους που είχε στην πόλη και στους συγγενείς της.

Οι μαρτυρίες για τα λόγια και τις κινήσεις του 55χρονου καθ’ ομολογίαν δολοφόνου και συζύγου της 43χρονης φαρμακοποιού, μετά το έγκλημα, βάζουν σε σκέψεις.

Ένας από τους καλύτερους φίλους της 43χρονης μιλάει στο Live News για την ημέρα του φονικού και θυμάται πως ο ίδιος βρισκόταν κοντά, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί, ο καθ’ ομολογίαν δράστης ακολουθεί την Άιντα στο δωματιάκι του φαρμακείου και την πνίγει, όπως έχει παραδεχτεί, με τα ίδια του τα χέρια. Αμέσως μετά, καταγράφεται να σέρνει τη σορό της.

Η συνέχεια που περιγράφει στο MEGA, ο φίλος της δολοφονημένης γυναίκας, προκαλεί αίσθηση.

Οι σπασμωδικές κινήσεις μετά το φόνο

Ήταν οι στιγμές που ο 55χρονος προσπαθούσε να σκεφτεί τις επόμενες κινήσεις του. Τότε που έδειχνε να έχει συνειδητοποιήσει αυτό που μόλις είχε κάνει. Μετά την προσπάθεια να φοβίσει την 43χρονη με τα μπράτσα του, μετά τις προσπάθειες να τη φιλήσει και την γυναίκα να τον απωθεί, έχει παραμείνει μόνος στο φαρμακείο, λίγα μόνο μέτρα από τη σορό της.

Να ψάχνει τα συρτάρια, να κρατάει το κεφάλι του και, λίγο αργότερα, να έχει βάλει ένα γκρι ανοιχτό πουκάμισο, πάνω από τη μαύρη μπλούζα που φορούσε κατά τη διάρκεια του εγκλήματος.

Το βίντεο – ντοκουμέντο, που εξασφάλισε το Live News, έχει σηκώσει ένα κύμα οργής και στο χωριό του 55χρονου. Οι εικόνες, όπως λέει, μια κοινή – μέχρι πρότινος – φίλη του ζευγαριού, έχουν συγκλονίσει τους πάντες.

Στις 17.17 εκείνο το απόγευμα της 5ης Μαϊου, βλέπουμε τον δράστη με το μαύρο μπλουζάκι αμέσως μετά το έγκλημα, και 12 λεπτά μετά, με το γκρι πουκάμισο, έτοιμο να πάρει τον δρόμο της εξόδου.

Μέσα στις φυλακές Κομοτηνής, ο 55χρονος σκέφτεται πότε και πού θα δικαστεί.

Σχεδόν δυο μήνες μετά τη δολοφονία, οι σκέψεις όλων εκείνων που γνώριζαν το ζευγάρι, γυρνούν πάντα, μετά από κάθε σχετική συζήτηση, στα δύο μικρά παιδιά που είχαν αποκτήσει. Δύο παιδιά ηλικίας 6 και 10 ετών, που έμειναν ορφανά. Με τον πατέρα τους στην φυλακή και τη μητέρα τους δολοφονημένη από εκείνον.

«Ήξερα ότι τον κατέγραφαν οι κάμερες – Δεν τον απέρριψε το θύμα»

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Νικόλαος Πετρίδης, μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο για το επίμαχο βίντεο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Αν δεχτούμε ότι ο άνθρωπος αυτός είχε προσχεδιάσει την τέλεση του συγκεκριμένου αδικήματος, γνωρίζοντας ότι το καταγράφουν οι κάμερες, που ασφαλώς γνώριζε την καταγραφή, διότι κινούνταν στον χώρο αυτόν όντας συνεργάτης του φαρμαρκείου, θα πρέπει παράλληλα να δεχτούμε πως ο άνθρωπος αυτός είναι πάρα πολύ αφελής».

Ο κ. Πετρίδης επισήμανε πως υπήρξαν και άλλα γεγονότα, τα οποία δεν έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας, τα οποία δείχνουν πως ήταν άλλη η κατεύθυνση και η επιλογή του θύματος – «όχι η απόρριψη».

«Ο κατηγορούμενος λάτρευε τη γυναίκα του», προσέθεσε ο συνήγορος του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της.

ΠΗΓΗ: In.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση