ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η σοκαριστική στιγμή που καταρρέει μπαλκόνι γεμάτο ανθρώπους

Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι δύο από αυτούς σοβαρά

Είναι η τρομακτική στιγμή που ένα μπαλκόνι σπιτιού σε παραλία του Μαλιμπού, το οποίο είναι γεμάτο με ανθρώπους, υποχωρεί και πέφτει στην άμμο και τα βράχια που βρίσκονται από κάτω.

Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι δύο από αυτούς σοβαρά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αμερικανικών ΜΜΕ.

Η πυροσβεστική του Λος Άντζελες έφτασε στο σημείο το απόγευμα του Σαββάτου και αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν σε δηλώσεις τους ότι είχαν συγκεντρωθεί για ένα πάρτι γενεθλίων όταν σημειώθηκε το περιστατικό.

«Ακούσαμε έναν θόρυβο και κυριολεκτικά είδα κάποιους από τους καλύτερους φίλους μου και την κοπέλα μου να πέφτουν από ύψος 4,5 μέτρων στα βράχια», δήλωσε ένας άντρας στο δίκτυο KABC. «Ήταν ένα τρομακτικό ατύχημα. Δεν ξέρω πώς συνέβη… Το μπαλκόνι κυριολεκτικά υποχώρησε».

Συνολικά 9 άνθρωποι εξετάστηκαν για να διαπιστωθεί αν είχαν τραυματιστεί. Τέσσερις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και οι δύο έχουν τραυματιστεί σοβαρά, σύμφωνα με τις Αρχές.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που νοίκιασε την κατοικία δήλωσε στο CBS Los Angeles ότι έμαθε από γείτονες πως υπήρχαν περίπου 30 άτομα στο σπίτι, πολλοί περισσότεροι από τους 6 που επιτρεπόταν να βρίσκονται σε αυτό.

Υποστηρίζει ότι πέρασε τρεις ώρες προσπαθώντας να κάνει τους νεαρούς να φύγουν προτού καταρρεύσει το μπαλκόνι και τους ρίξει στην παραλία. Η ίδια ανέφερε ακόμη ότι πέρα από την κατάρρευση του μπαλκονιού, το σπίτι της είχε βανδαλιστεί.

Εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής είπαν ότι περισσότεροι από 15 άνθρωποι βρίσκονταν στο μπαλκόνι όταν εκείνο κατέρρευσε.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X