ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η Πισπιρίγκου μεταμφιεζόταν με περούκα» (vid)

«Έτρωγε βρίσιμο στο δρόμο, ότι ''τι έκανες στα παιδιά, τα σκότωσες''»

24news team

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο τραγουδιστής Νικόλας Λαππάς ο οποίος συνεργαζόταν σε νυχτερινό μαγαζί της Πάτρας μαζί με τον Μάνο Δασκαλάκη, αποκάλυψε στοιχεία για τη σχέση του ζευγαριού.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή «Το Πρωινό», «Εγώ πιο πολύ ήξερα τον Μάνο. Έχει τύχει και να τον συναντήσω σε δικές του εμφανίσεις αλλά και να συνεργαστώ μαζί του. Εκεί κατάλαβα τι άνθρωπος είναι. Είχε πάρα πολύ ανεπτυγμένη τη φιλοδοξία του, την αυτοπροβολή του.»

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε ότι ο Μάνος διέθετε ένα πολύ καλό εξοπλισμό όταν τραγουδούσε. «Έτυχε να τον δω με μικρόφωνο των 5000 ευρώ. Το να το είχε δανειστεί, είναι το πιο φυσιολογικό που μου έρχεται στο κεφάλι, γιατί όταν είσαι τραγουδιστής και δουλεύεις σε ένα μαγαζί της Πάτρας και βγάζεις 50-100 ευρώ τη βραδιά, όταν έχεις από πίσω σου μια οικογένεια και τρία παιδιά, ε, πόσα σου περισσεύουν;»

O πρώην συνεργα΄της του Μάνου Δασκαλάκη, αποκάλυψε επίσης ότι η Ρούλα έστελνε σε δισκογραφικές και σε τραγουδιστές μηνύματα για να προωθήσουν τον σύζυγό της.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «το έπαιζε μάνατζέρ του.» Μάλιστα, ο τραγουδιστής ανέφερε πως η Ρούλα δημιουργούσε πρόβλημα όπου πήγαινε, ενώ αποκάλυψε πως μεταμφιεζόταν για να μην την καταλάβουν.

«Λίγο μετά την κοινή της συνέντευξη με τον Μάνο, ξεκίνησε να κυκλοφορεί διαφορετικά. Εμείς στη γειτονιά ξέραμε πολύ καλά ποια είναι.Τον Μάνο τον ήθελε παθολογικά,» σημείωσε ενώ υποστήριξε πως τόσο ο Μάνος όσο και η Ρούλα, ήταν καλοπερασάκηδες.

«Βγαίνανε, ο Μάνος ανέβαζε βίντεο, η Ρούλα έκανε γλέντια, χόρευε κανονικά, δεν ένιωθε. Έτρωγε βρίσιμο στο δρόμο, ότι ''τι έκανες στα παιδιά, τα σκότωσες'' και τέτοια.»

Δείτε όσα δήλωσε:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X