ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η Κυριακή είχε μείνει έγκυος και απέβαλε μετά από χτυπήματα του 39χρονου»

Τι λέει ο πατέρας της

Αποτροπιασμό προκαλούν νέες λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τον εφιάλτη που ζούσε η 28χρονη Κυριακή στα χέρια του 39χρονου δολοφόνου της στους Αγίους Αναργύρους. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρει ότι ο δράστης της δολοφονίας, την κακοποιούσε συστηματικά και η νεαρή γυναίκα έφτασε στο σημείο να χάσει ένα παιδί από τα χτυπήματα που δεχόνταν.

Μίλωντας στο protothema.gr ο πατέρας του θύματος της άγριας δολοφονίας αποκαλύπτει πως πριν από περίπου δύο χρόνια η 28χρονη είχε μείνει έγκυος αλλά η εγκυμοσύνη δεν ολοκληρώθηκε. Η ίδια τους είχε πει ότι αποφάσισε να κάνει έκτρωση, όμως στη συνέχεια γονείς και φίλοι αντιλήφθηκαν πως η διακοπή της κύησης δεν ήταν δική της επιλογή.

«Είχε μείνει έγκυος πριν από περίπου 2-3 χρόνια. Μας το είχε ανακοινώσει, είχαν μιλήσει με αυτόν και υποτίθεται ότι το ήθελε. Αλλά στο τέλος μας είπε ότι έκανε έκτρωση. Δεν μου είπαν ότι τη χτύπησε. Τη χτυπούσε συνέχειά αυτός. Και μετά κατάλαβα ότι την είχε χτυπήσει και έχασε το παιδί. Για να μην μας πει τι είχε γίνει μας είπε ότι έκανε έκτρωση. Για να αποφύγει να μας στενοχωρήσει το πήρε πάνω της», αναφέρει ο πατέρας του θύματος στο protothema.gr.

Η πλασματική ευτυχία στο Facebook: Οι φωτογραφίες που έκρυβαν τον Γολγοθά της Κυριακής

Μια εντελώς διαφορετική εικόνα παρουσίαζε στα social media η 28χρονη Κυριακή για τη σχέση της με τον 39χρονο δολοφόνο της που της επιτέθηκε με μαχαίρι και τη σκότωσε το βράδυ της Δευτέρας έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Κάτω από τις φωτογραφίες στις οποίες ήταν αγκαλιά, η Κυριακή έγραφε τρυφερά λόγια που μαρτυρούσαν μια σχέση αγάπης και αλληλοσεβασμού ενώ έκρυβαν το πραγματικό μαρτύριο που περνούσε η κοπέλα στα χέρια του ανθρώπου που πριν από λίγα 24ωρα την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έξω από το αστυνομικό τμήμα που είχε πάει για τον καταγγείλει.

Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι ενώ το 2020 είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του φοβούμενη για τη ζωή της, το ίδιο έτος τα απέσυρε και άρχισε να αναρτά τρυφερά ενσταντανέ αποκρύπτοντας όλη τη βία που βίωνε.

«Ο δράστης ήταν ένα χειριστικό άτομο που ήξερε καλά να παίζει με τα συναισθήματα της Κυριακής, να την εκμεταλλεύεται, να της κάνει τη ζωή δύσκολη, να την χτυπάει και στο τέλος να την κάνει να νιώθει κι ένοχη για τις πράξεις του. Τον Μάιο του 2019 είχαν αρραβωνιαστεί, δήλωνε ερωτευμένη μαζί του αλλά άργησε να καταλάβει ότι αυτό το τέρας θα την οδηγούσε στο θάνατο. Γνωρίζαμε ότι καβγάδιζαν άσχημα συχνά και με ένα μαγικό τρόπο η Κυριακή τα ξεχνούσε ή έκανε ότι τα ξεχνούσε, τα έκρυβε καλά μέσα της και συνέχιζε τη ζωή της μαζί του. Τώρα στο τέλος το ποτήρι ξεχείλισε και ήταν αποφασισμένη να τον βγάλει οριστικά από τη ζωή της γιατί πλέον φοβόταν για τη ζωή της. Δεν μας έλεγε πολλά αλλά βλέπαμε ότι η κατάσταση είχε ξεφύγει...» λέει στο protothema.gr φίλη της 28χρονης.

Την ίδια θλιβερή πραγματικότητα για την 28χρονη επιβεβαιώνει και ο πατέρας της Κυριακής που λέει στο protothema.gr: «Περνούσε μεγάλο Γολγοθά το παιδί μου και τον ανέβαινε μόνη της. Δεν μου έλεγε τίποτα για να μην με στεναχωρήσει, καβγάδιζε μαζί του αλλά έκρυβε μεγάλο μαρτύριο το παιδί μέσα του, δυστυχώς».

Σημειώνεται ότι συγγενείς και φίλοι της Κυριακής θα της πουν το τελευταίο αντίο αύριο, Πέμπτη, το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση