ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η απολογία του σταθμάρχη καθυστέρησε λόγω ενός εκτυπωτή

Δεν λειτούργησαν ο υπολογιστής κι εκτυπωτής στο γραφείο του ανακριτή

Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο πολλών ανθρώπων και είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ενώπιον της ανακρίτριας βρίσκεται από το πρωί ο σταθμάρχης της Λάρισας που έστειλε σε λάθος κατεύθυνση το μοιραίο τρένο με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η σύγκρουση και η τραγωδία στα Τέμπη. Στα δικαστήρια βρίσκονται οι δικηγόροι και οι συγγενείς των θυμάτων.

Η απολογία του σταθμάρχη ωστόσο άργησε να ξεκινήσει λόγω… βλάβης σε έναν εκτυπωτή, όπως ενημέρωσε ο συνήγορός του, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες υπήρξε τεχνικό πρόβλημα και δεν λειτούργησαν ο υπολογιστής κι εκτυπωτής στο γραφείο του ανακριτή.

«Κουβαλάω 35 φέρετρα στην πλάτη μου…»

Νωρίτερα, περίπου στις 09:30 το πρωί της Κυριακής έφτασε στον Εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί ο 59χρονος σταθμάρχης της Λάρισας για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Χθες οδηγήθηκε στο ανακριτικό γραφείο, ωστόσο έλαβε προθεσμία για σήμερα. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, η προθεσμία δόθηκε λόγω νέων στοιχείων, που υπήρξαν στη δικογραφία και είναι καθοριστικά για την υπόθεση.

Εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για διατάραξη ασφαλείας των συγκοινωνιών αλλά για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή, και σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή.

Πηγή: in.gr 

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X