ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιμένει ο δικηγόρος ότι γινόταν ένα είδος γιορτής στον σιδηροδρομικό σταθμό

Σύγκρουση τρένων - Ο δικηγόρος καλεί τους θαμώνες της καφετέριας να καταθέσουν τι είδαν τις επίμαχες ώρες

«Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι γινόταν ένα είδος γιορτής και οχλαγωγίας μέσα στον σιδηροδρομικό σταθμό Λάρισας, το βράδυ της Τρίτης, από τις 6 το απόγευμα μέχρι την μοιραία σύγκρουση», δήλωσε σήμερα το πρωί ο δικηγόρος ενός εκ των θυμάτων - πολυτραυματία, Γιώργος Μπαρτζώκης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι καταγγελίες αυτές προέρχονται από ανθρώπους που «δεν μπορούν να αντέξουν άλλο και πρέπει να τα βγάλουν και να τα πουν δημόσια στον ελληνικό λαό».

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο δικηγόρος, του τηλεφώνησε έναν άντρας και του μετέφερε ότι συγγενικό του πρόσωπο έβλεπε όσα γίνονταν σε κοντινή καφετέρια του ΟΣΕ. «Από τις 6-7 το απόγευμα γινόταν ένα είδος πάρτι στον σιδηροδρομικό σταθμό, με προμήθεια διαφόρων ποτών από τη διπλανή καφετέρια» είπε, συμπληρώνοντας ότι δεν του ανέφεραν ότι ο σταθμάρχης συμμετείχε στο πάρτι που καταγγέλλεται και ότι αυτό θα αποδειχθεί από τις κάμερες.

«Όλοι οι θαμώνες της καφετέριας θα πρέπει να πάνε στην αστυνομική διεύθυνση για να καταθέσουν τι έχουνε δει τις επίμαχες ώρες για τη μουσική και την οχλαγωγία», σημείωσε ο κ. Μπαρτζωκης, ενώ πρόσθεσε ότι πιστεύει πως «θα ανοίξουν τα στόματα και θα μιλήσουν πάρα πολλοί για το τι έγινε εκείνη τη βραδιά στο σιδηροδρομικό σταθμό Λάρισας».

«Είναι σημαντικό ότι υπήρχαν πολλοί θαμώνες, η συγκεκριμένη καφετέρια δεν διαθέτει μουσική και σερβίρει μόνο καφέ», ανέφερε.

Σημειώνεται ότι παρά τις καταγγελίες του δικηγόρου, έως σήμερα, πέντε ημέρες μετά το δυστύχημα που στέρησε τις ζωές δεκάδων ανθρώπων, κάνεις δεν έχει σπεύσει στις διωκτικές Αρχές για να αναφέρει ή να επιβεβαιώσει τα όσα επικαλείται ο κ. Μπρατζώκης ότι καταγγέλλονται.

Πηγή: protothema.gr 

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση