ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιατρός ασελγούσε σε ασθενείς που κοιμόντουσαν - Απίστευτο τι είπε

Είπε πως τις θεράπευε με το γεννητικό του όργανο

Ένας γιατρός 50 ετών και πατέρας δυο παιδιών καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση επειδή ασελγούσε σε κοιμισμένες ασθενείς.

Συγκεκριμένα, ο γιατρός ασελγούσε σε ασθενείς που κοιμόντουσαν στο πλαίσιο μελετών, στην κλινική που εργαζόταν.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, o 50χρονος Αλί Χοράμι επιτέθηκε σεξουαλικά σε πέντε γυναίκες, συμπεριλαμβανομένου ενός 16χρονου κοριτσιού.

Στο δικαστήριο της Νέας Νότιας Ουαλίας ακούστηκαν σοκαριστικές περιγραφές.

Ο γιατρός θώπευε τα στήθη των γυναικών και έβαζε το γεννητικό του όργανο στα χέρια τους και τα πόδια τους ενώ κοιμόντουσαν στο πλαίσιο μελέτης ύπνου.

Ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του και για να πάει στις γυναίκες ενώ εκείνες κοιμόντουσαν ισχυριζόταν ότι είχαν πρόβλημα με την πίεσή τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως έκλεινε τις κάμερες στους χώρους της κλινικής ώστε να μην καταγραφούν οι πράξεις του, ωστόσο κάποιες φορές είχαν καταγραφεί τα γεγονότα.

Μάλιστα σε μια από τις περιπτώσεις, ο γιατρός είχε ρίξει υπνωτικό στο ρόφημα γυναίκας ώστε να μπορεί να κάνει όσα ήθελε ενώ εκείνη κοιμόταν.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο ίδιος ισχυρίστηκε πως «Δεν προκαλεί ζημιά στην ασθενή, αφού κοιμάται... Δεν ξέρω τι λέει ο νόμος αλλά εγώ δεν το θεωρώ και τεράστιο πρόβλημα. Ο αυνανισμός δεν είναι παράνομος».

Αυτό όμως που σοκάρει ακόμα περισσότερο είναι πως προσπάθησε να συσχετίσει τις αδιανόητες ενέργειές με κάποιους είδους ταντρική θεραπευτική προσέγγιση.

«Αν ο ασθενής είναι άνδρας και η θεραπεύτρια γυναίκα τότε εκείνη μεταδίδει ενέργεια με το χέρι στο πέος του ασθενή», είπε στο δικαστήριο και ανέφερε πως το ανθρώπινο σώμα έχει επτά τσάκρας που μπορούν να μεταδώσουν ενέργεια και ένα από αυτά βρίσκεται στο ανδρικό γεννητικό όργανο.

Παράλληλα υπαινίχθηκε ακόμη ότι τα θύματα δεν ήταν τελείως κοιμισμένα και μπορεί και να ήθελαν να γίνει αυτό.

Πηγή: Gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X