ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκότωσαν 37χρονο Κύπριο στο Λονδίνο - Συγκλονισμένη η οικογένεια (pic)

«Το κενό που άφησε, θα είναι δύσκολο να καλυφθεί»

24news team

Μαχαιρωμένος βρέθηκε στην περιοχή Kilburn του Λονδίνου, το βράδυ της 16ης Ιουλίου ο 37χρονος Πίτερ Πέτρου, από την Κύπρο.

Οι Αρχές πιστεύουν ότι ο 37χρονος Κύπριος, συμμετείχε σε μάχη με έναν άλλο άνδρα, ο οποίος έφυγε πριν φτάσει η Αστυνομία, έξω από το McDonald's στο Kilburn High Road, όπου εντοπίστηκε νεκρός.

Πάντως, παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει προκύψει σύλληψη για τον φόνο, οι Αρχές έχουν εξασφαλίσει περιγραφή του δράστη και αναζητείται.

Σημειώνεται ότι ο φόνος του Πίτερ, είναι η δεύτερη τραγωδία που καλείται να αντιμετωπίσει η οικογένεια, αφού πριν περίπου 20 χρόνια, είχε δολοφονηθεί και η αδελφή του.

Η άλλη αδερφή του Πίτερ, η Έμμα, δήλωσε σε βρετανικά ΜΜΕ ότι ήταν η δεύτερη τέτοια τραγωδία που επηρέασε την οικογένεια. «Η αδερφή μας, Tracy Meade, δολοφονήθηκε επίσης το 1992 και ακόμα κανείς δεν έχει καταδικαστεί».

«Ως οικογένεια δεν μπορούμε να αρχίσουμε να φανταζόμαστε πώς θα αντιμετωπίσουμε πάλι αυτό το είδος τραγωδίας, ειδικά εάν ο δράστης δεν συλληφθεί» συμπλήρωσε.

«Ο Πέτρος αγαπήθηκε πολύ από τη μεγάλη του οικογένεια και από πολλούς φίλους του. Ήταν η ζωή και η ψυχή των πάντων και το κενό που άφησε θα είναι δύσκολο να γεμίσει » σημείωσε επίσης.

Με πληροφορίες από BBC / Kilburntimes

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση