ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φοβερό τροχαίο: Μπροστά στα μάτια των γονιών του σκοτώθηκε ο 3χρονος και ο παππούς του (vid)

Οι πρώτες στιγμές μετά το φρικτό τροχαίο

Σε άμορφη μάζα μετατράπηκαν τα οχήματα που συγκρούστηκαν στην εθνική Πατρών – Αθηνών το βράδυ της Κυριακής, στην οποία έχασαν τη ζωή τους μία γυναίκα, ένας 66χρονος και το 3χρονο εγγονάκι του.

Νέο βίντεο, που βλέπει το φως της δημοσιότητας, καταγράφει τις πρώτες στιγμές, μετά το θανατηφόρο τροχαίο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες πίσω από το κάμπριο αμάξι, το οποίο εξετράπη της πορείας του και ακολούθησε τρελή πορεία, ακολουθούσαν με άλλο όχημα οι γονείς του 3χρονου παιδιού, που έχασε τη ζωή του.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας για το τροχαίο που σημειώθηκε στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών, ένας 66χρονος ημεδαπός άνδρας, οδηγώντας αυτοκίνητο, με συνεπιβάτες μια ημεδαπή γυναίκα και ένα ανήλικο αγόρι, ηλικίας τριών ετών, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα, όπου συγκρούσθηκε με δυο αυτοκίνητα, που οδηγούσαν δύο ημεδαπές γυναίκες ηλικίας 53 και 51 ετών αντίστοιχα. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν οι θανάσιμοι τραυματισμοί του 66χρονου άνδρα, της 53χρονης και του τρίχρονου αγοριού. Από την σύγκρουση επίσης προκλήθηκε ο σοβαρός τραυματισμός της συνεπιβάτιδας του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 66χρονος, η οποία μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Πατρών, για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος».

Πηγή: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση