ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
25° Λευκωσία,
26 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Φιλιππίδης: Αυτές είναι οι επισκέψεις που δέχεται στη φυλακή

Eπιμένει με νέα αίτηση αποφυλάκισης

Oπως μετέδωσε ο Τάσος Τεργιάκης στο Πρωινό Πέτρος Φιλιππίδης και Δημήτρης Λιγνάδης είναι στον ίδιο θάλαμο. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου είναι αρκετά κοινωνικός σε αντίθεση με τον γνωστό ηθοποιό που είναι περισσότερο εσωστρεφής.

«Ο κ. Λιγνάδης φέρεται πολύ φυσιολογικά και φαίνεται να έχει μπει για τα καλά στο κλίμα των φυλακών δίχως να έχει πρόβλημα με κανέναν και συνομιλεί με όλους. Χωρίς να ζητάει ιδιαίτερα πράγματα, συναντιέται με τον δικηγόρο του και μιλάει στο καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται στο προαύλιο» ανέφερε αρχικά ο Τάσος Τεργιάκης.

«Σχετικά, δε, με τον κ. Φιλιππίδη μου περιγράφουν έναν άνθρωπο πάρα πολύ κλειστό, πάρα πολύ στενάχωρο. Τον επισκέπτονται ο δικηγόρος και η σύζυγος του. Ρώτησα εάν έχει πάει και ο γιος του εκεί, αλλά μου είπαν πως δεν τον έχουν δει. Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Μπορεί να έχει πάει και να μην έχει πέσει στην αντίληψη τους. Δεν έχει πολύ μεγάλες επαφές με την φυλακή και με τον κόσμο της φυλακής» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος και πρόσθεσε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα επανέλθει με νέα αίτηση αποφυλάκισης.

Παράλληλα, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Είχε πιστέψει, από ότι μου λένε οι δικές μου πληροφορίες, ότι θα γίνει δεκτό το αίτημα του και θα βγει έξω. Αιτήθηκε να φορέσει το περιβόητο βραχιολάκι και να έχει κατ’ οίκον περιορισμό».

«Είναι μια υπόθεση που όταν ασχολήθηκαν, το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, είπαν ότι δεν γίνεται γιατί από τα όσο έχουν καταθέσει τα θύματα εναντίον του δείχνει ότι έχει μια ροπή προς αυτή την κατεύθυνση. Οτι είναι ύποπτος να ξανατελέσει τα ίδια αδικήματα, άρα απορρίφθηκε», σχολίασε ο Τάσος Τεργιάκης.

Οσον αφορά την περιβόητη θεατρική παράσταση εντός φυλακής ο Τάσος Τεργιάκης ξεκαθάρισε πως δεν έχει τεθεί ποτέ ούτε έχει συζητηθεί ποτέ τέτοιο ζήτημα.

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός προχώρησε στο αίτημα να βρεθεί εκτός φυλακών με «βραχιολάκι» μόλις δέκα ημέρες μετά την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα που τον έκριναν κρατούμενο. Ωστόσο το αίτημά του αυτό απορρίφθηκε.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση