ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

F1: Στο πλευρό του Χόρνερ η Τζέρι στην πρεμιέρα της σεζόν (pics)

Χέρι-χέρι με τη σύζυγό του στο Μπαχρέιν ο Χόρνερ μετά από την υποτιθέμενη διαρροή μηνυμάτων και τις κατηγορίες για απρεπή συμπεριφορά

24news team

Ο Κρίστιαν Χόρνερ και η σύζυγός του Τζέρι Χάλιγουελ θεάθηκαν χέρι-χέρι στην πρεμιέρα της φετινής σεζόν της Formula 1 στο Μπαχρέιν. Η πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls βρέθηκε στο πλευρό του Χόρνερ ως ένδειξη ενότητας, αφού ο επικεφαλής της ομάδας της Red Bull απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά προς μια γυναίκα υπάλληλο.

Ο Χόρνερ και η Τζέρι έδειχναν άνετοι και ετοιμοπόλεμοι καθώς πήγαιναν στον χώρο φιλοξενίας της Red Bull, όπου συναναστράφηκαν με εκλεκτούς καλεσμένους μπροστά σε φωτογράφους και τηλεοπτικές κάμερες.

Βίντεο και εικόνες από την άφιξη τους στο Grand Prix του Μπαχρέιν 

Αφού φιλήθηκαν η Τζέρι φαίνεται να κοίταξε απευθείας τους φωτογράφους / Φωτογραφίες: David Davies/PA Wire

Η αυστριακή εταιρεία ανακοίνωσε την περασμένη Πέμπτη (28/02) πως ο επικεφαλής της ομάδας απαλλάχθηκε από τις καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά προς γυναίκα υπάλληλο. «Η ανεξάρτητη έρευνα για τις καταγγελίες που διατυπώθηκαν εναντίον του κ. Χόρνερ ολοκληρώθηκε και η Red Bull μπορεί να επιβεβαιώσει ότι οι καταγγελίες έχουν απορριφθεί» ανέφερε η Red Bull. «Η καταγγέλλουσα έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση. Η Red Bull είναι πεπεισμένη ότι η έρευνα ήταν δίκαιη, αυστηρή και αμερόληπτη», πρόσθεσε η πρωταθλήτρια των κατασκευαστών.

Από την πλευρά της, η Red Bull ανέφερε ότι «η έκθεση της έρευνας είναι εμπιστευτική και περιέχει τις ιδιωτικές πληροφορίες των μερών και τρίτων που βοήθησαν στην έρευνα και ως εκ τούτου δεν θα προβούμε σε περαιτέρω σχόλια από σεβασμό προς όλους τους ενδιαφερόμενους» και κατέληξε: «Η Red Bull θα συνεχίσει την προσπάθεια για να ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα στο χώρο εργασίας».

Λίγα 24ωρα πριν από την έναρξη της νέας σεζόν, ένα e-mail ήρθε να φέρει τα πάνω κάτω μη αφήνοντας τον Χόρνερ να ξεμπλέξει. Συγκεκριμένα, μια ημέρα μετά την απόφαση της Red Bull ένα e-mail με νέα στοιχεία κατά του Χόρνερ στάλθηκε σε πλήθος δημοσιογράφων, στους διευθυντές των άλλων ομάδων της F1 αλλά και στον CEO της F1, Στέφανο Ντομενικάλι.

Το εν λόγω e-mail φέρεται να περιλαμβάνει ενοχοποιητικά στοιχεία κατά του Χόρνερ, τόσο με τη μορφή μηνυμάτων όσο και με τη μορφή φωτογραφιών.

Ο ίδιος, απαντώντας στα νέα στοιχεία, επέμεινε στην αθωότητά του: «Δεν θα σχολιάσω ανώνυμες εικασίες, αλλά για να επαναλάβω, πάντα αρνιόμουν τους ισχυρισμούς. Σεβάστηκα την ακεραιότητα της ανεξάρτητης έρευνας και συνεργάστηκα πλήρως μαζί της σε κάθε βήμα. Ήταν μια διεξοδική και δίκαιη έρευνα που διεξήχθη από έναν ανεξάρτητο ειδικό δικηγόρο και κατέληξε στο συμπέρασμα, απορρίπτοντας την καταγγελία που υποβλήθηκε», ανέφερε συγκεκριμένα.

Για την ιστορία του αγώνα, η Red Bull έδειξε να μην επηρεάζεται καθόλου από το ευρύτερο κλίμα με τις κατηγορίες εναντίον του Χόρνερ, καθώς ο Μαξ Φερστάπεν τερμάτισε στην πρώτη θέση με τον ομόσταβλό του, Σέρτζιο Πέρεζ να τερματίζει δεύτερο χαρίζοντας εμφατικά το πρώτο 1-2 της σεζόν.

Με πληροφορίες από Sky News / Independent /  Dailymail

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση