ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξαλλη μητέρα διέκοψε τον γάμο του γιου της (vid)

«Δεν θα λες ότι ο γιος μου έχει ελαττώματα»

Ένα πολύ χαρακτηριστικό σημείο στους γάμους μεταξύ καθολικών ζευγαριών είναι η ανάγνωση των όρκων αγάπης των μελών πριν από την ερώτηση του ιερέα για το αν δέχεται ο ένας τον άλλο για σύζυγο.

Σε πολλές ταινίες και σειρές έχουμε συγκινηθεί από τα όμορφα λόγια που έχουμε ακούσει, τα οποία θα θέλαμε πολύ να τα ανταλλάσαμε και εμείς με το ταίρι μας. Ωστόσο, στη ζωή τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως στην οθόνη, αν και μερικά περιστατικά θα μπορούσαν εύκολα να γίνουν σενάριο κινηματογραφικού έργου.

Όπως αυτό που διαδραματίζεται σε ένα video που ανέβασε στο Tik Tok ο λογαριασμός με όνομα karentiktok128 και έχει κερδίσει μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα πάνω από 570,000 likes, 45,000 σχόλια και σχεδόν 60,000 κοινοποιήσεις.

Η άμεση και απότομη, θα έλεγε κάποιος, αντίδραση της νύφης δεν σταματά τη μητέρα του συντρόφου της, η οποία συνεχίζει τονίζοντας πως δεν μπορεί να μιλά έτσι για τον γιο της

To λίγων λεπτών video ξεκινά δείχνοντας μία νύφη να δίνει ένα χαρτάκι στον σύντροφό της, αφού έχει τελειώσει την ανάγνωση των όρκων της στην τελετή του γάμου τους. Πριν ακόμα προλάβει να ολοκληρώσει τα λόγια της, η μητέρα του γαμπρού ακούγεται να φωνάζει: «Δεν θα στέκεσαι εκεί να λες πως ο γιος μου έχει ελαττώματα».

Το ζευγάρι σταματά και την κοιτά με έκπληξη, ενώ οι παρευρισκόμενοι αφού ξεπεράσουν το πρώτο σοκ προσπαθούν να την ηρεμήσουν με τη νύφη να μην χάνει καθόλου χρόνο και να λέει: «Όλοι έχουμε ελαττώματα. Μπορείς να φύγεις αν θέλεις. Δεν θα καταστρέψεις τον γάμο μου».

Η άμεση και απότομη, θα έλεγε κάποιος, αντίδραση της νύφης δεν σταματά τη μητέρα του συντρόφου της, η οποία συνεχίζει τονίζοντας πως δεν μπορεί να μιλά έτσι για τον γιο της, μιας και ήταν εκείνη που πλήρωσε για το νυφικό της φόρεμα.

Στη διάρκεια του σκηνικού ο γαμπρός παρακολουθεί αμέτοχος, γεγονός που εξόργισε τους χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας, με πολλούς να παραδέχονται πως δεν θα παντρεύονταν έναν άνδρα που απλώς δεν «βάζει στη θέση της» τη μητέρα του.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να συνέχιζα τον γάμο με έναν άντρα που απλώς καθόταν σιωπηλός έπειτα από όσα συνέβησαν. Όχι», έγραψε ένας με έναν άλλο να συμπληρώνει: «Στο σημείο που λέει πως εκείνη πλήρωσε για το νυφικό θα το έβγαζα και θα έφευγα».

Φυσικά, πολλά ήταν και τα σχόλια που καυτηρίασαν τη συμπεριφορά της πεθεράς, η οποία αντέδρασε έντονα για κάτι που δεν ήταν τόσο μεγάλης σημασίας, όπως και την εμφάνισή της, αφού για τον γάμο του γιου της επέλεξε να φορέσει μια λευκή βερμούδα και ένα φλοράλ πουκάμισο.

Λίγο πριν το τέλος του video ακούγεται ο γαμπρός να λέει στη μητέρα του: «Εσύ έχεις το ελάττωμα τώρα, που δεν μπορείς να φερθείς ως ενήλικας», ενώ οι υπόλοιποι συγγενείς και φίλοι συνεχίζουν να προσπαθούν να εξηγήσουν πως η ημέρα ανήκει στα παιδιά, τα οποία είναι ερωτευμένα. Το τελευταίο πλάνο δείχνει τη μητέρα να ηρεμεί, αλλά χωρίς να γνωρίζουμε τι έγινε παρακάτω.

Το περιστατικό συνέβη πριν από αρκετά χρόνια και το ανήρτησε πρώτη η αδερφή της νύφης. Ωστόσο, το κατέβασε γρήγορα, μα οι «ποντικοί» του διαδικτύου είχαν προλάβει να το κοινοποιήσουν.

Δείτε το video

 

@tiktokkarenpage we all love watching a good karen#karen #karensgoingwild #fyp #fypシ #viral #viralvideo #wedding ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

ΠΗΓΗ: marieclaire.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση