ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ερωτικό «τρίγωνο» στη Νέα Μάκρη: Στο Εφετείο και πάλι το μοιραίο πρόσωπο

Οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 23χρονης Φαίης

Στις 22 Ιουνίου αναμένεται να δικαστεί εκ νέου στο Εφετείο ο 32χρονος που ήταν το μοιραίο πρόσωπο ενός ερωτικού τριγώνου με δύο αδελφές στη Νέα Μάκρη. Ο Άρειος Πάγος αναίρεσε την απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε 20χρόνια για την δολοφονία της 23χρονης φίλης του και τώρα κινδυνεύει ακόμα και με ισόβια.

Μοιραίο ρόλο φέρεται να είχε στην υπόθεση η κατά 9 χρόνια μεγαλύτερη αδελφή του θύματος και η ερωτική σχέση της με τον κατηγορούμενο. Πέραν του ηθικού σκέλους, κατηγορήθηκε πως σε συνεννόηση με τον δράστη επιχείρησαν να εμφανίσουν την υπόθεση ως αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Η αδερφή της κοπέλας, δεν εμφανίστηκε ποτέ στο δικαστήριο και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 2,5 ετών με αναστολή ενώ της αναγνωρίστηκε και ελαφρυντικό.Η άτυχη Φαίη Μπλάχα.Στις 6 Απριλίου 2013, ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον φίλο της Βαγγέλη Στεφανάκη.Η αδερφή του θύματος, Μαριαλένα Μπλάχα. Είχε παράλληλη σχέση με τον ίδιο άντρα και επιχείρησε να τον καλύψει.Υπενθυμίζεται ότι ο Βαγγέλης Στεφανάκης έχει υποστηρίξει ότι χαστούκισε μόνο την 23χρονη κοπέλα και ότι εκείνη στη συνέχεια γλίστρησε στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου και χτύπησε.

Η Φαίη δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Βαγγέλη Στεφανάκη, με τον οποίο διατηρεί σχέση τέσσερις μήνες. Κλείνουν το μοιραίο ραντεβού σε περιοχή της Νέας Μάκρης. Μόλις λίγα μέτρα από το σπίτι της. Για κάποιο λόγο διαπληκτίζονται. Ο 26χρονος την ξυλοκοπά με απίστευτη αγριότητα.

Η Φαίη έπεσε κάτω. Δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Ο Στεφανάκης την μετέφερε σε κωματώδη κατάσταση στον« Ερυθρό Σταυρό». Η Φαίη υπέκυψε στα τραύματά της.Καταπέλτης εμφανίστηκε η ιατροδικαστής στην κατάθεση στο Εφετείο:«Η κοπέλα δεν είχε πέσει προς τον προφυλακτήρα ώστε να χτυπήσει. Η κοπέλα ήταν χυπημένη στο πάνω μέρος του κεφαλιού της, στην βρεγματική χώρα και όχι στο πίσω μέρος, όπως θα συνέβαινε αν είχε χτυπήσει στον προφυλακτήρα».Η Φαίη δεν είχε αντιληφθεί την κρυφή σχέση του Στεφανάκη με την κατά 9 χρόνια μεγαλύτερη αδερφή της.Ο Στεφανάκης πλέον κινδυνεύει με ισόβια, ενώ η αδερφή της Φαίης είχε καταδικαστεί σε 2,5 χρόνια φυλάκιση με αναστολή.

Πηγή: newsbomb.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X