ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δολοφονία βιολόγου - «Ήθελα να κάνω έρωτα» (vid)

Σοκάρει η ομολογία του 27χρονου

Χωρίς δικηγόρο έμεινε ο 27χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον, στην Κρήτη, μετά την παραίτηση του Μιχάλη Περράκη. Ταυτόχρονα σοκ προκαλεί η ομολογία του 27χρονου στους αστυνομικούς για το αποτρόπαιο έγκλημα.

Η οικογένεια του 27χρονου είχε ζητήσει από τον Μιχάλη Περράκη να αναλάβει την υπεράσπιση του όμως ο ίδιος παραιτήθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος Γ.Π. αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής μετά από την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε, ενώ σε βάρος του έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση, βιασμό και οπλοφορία.

Την ίδια ώρα σοκ προκαλεί η ομολογία του ενώπιον των αστυνομικών, αφού ο 27χρονος ισχυρίστηκε πως πήρε το αυτοκίνητό του και μετέβη στην παραλία για να βρει κάποια γυναίκα, διότι, όπως είπε σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ήθελε να έρθει σε ερωτική επαφή.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 ο 27χρονος είπε στους αστυνομικούς: «Είχα μεγάλη επιθυμία να κάνω σεξ. Πήρα το αυτοκίνητο και έψαχνα στις παραλίες να βρω μια γυναίκα. Έφτασα μέχρι το Κολυμπάρι. Πήρα το δρόμο για το Μνημείο, επάνω από την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης. Στην επιστροφή είδα τη γυναίκα να τρέχει στον δρόμο. Δεν σταμάτησα. Προχώρησα και λίγο πιο κάτω, έκανα αναστροφή. Είδα ότι δεν υπάρχει κανένας πεζός, κανένα αυτοκίνητο. Την πλησίασα από πίσω και τη χτύπησα με το αυτοκίνητο».

«Έβγαλα από το πορτμπαγκάζ μια ομπρέλα θαλάσσης. Πέταξα τα σίδερα και με το πανί την κάλυψα και την έβαλα στο πορτμπαγκάζ. Έφυγα αμέσως και πήγα στο Ξαμουδοχώρι. Την έβγαλα από το αυτοκίνητο και ενώ ήταν αναίσθητη της έκανα σεξ», ομολόγησε ενώπιον των αστυνομικών.

Αφού ικανοποίησε τις αρρωστημένες ορέξεις του, ο 27χρονος πέταξε τη γυναίκα από στο ναζιστικό καταφύγιο από τον αεραγωγό μαζί με το πανί της ομπρέλας θαλάσσης και έκλεισε το στόμιο. Η Σούζαν Ίτον χτυπημένη στα πλευρά υπέκυψε με αιτία θανάτου ασφυξία λόγω θέσης.

«Έφυγα από το καταφύγιο και πήγα στο νεκροταφείο. Βρήκα ένα μπουκάλι χλωρίνη, πήρα το λάστιχο και έπλυνα το αυτοκίνητο. Πήγα στο σπίτι και δεν είπα τίποτα σε κανέναν. Γενικά σε κανένα δεν έχω πει το παραμικρό. Ούτε στη γυναίκα, ούτε στον πατέρα μου, ανέφερε ο 27χρονος.

Πηγή: eleftherostypos

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X