ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποτροπιασμός! «Συμμετείχε σε όλα η μάνα του Αντρέα»

Τι είπε στην κόρη της

Ακόμα και οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει την υπόθεση της δολοφονίας του 7χρονου Αντρέα από τον σύντροφο της μητέρας του στην Κυψέλη έχουν παγώσει με την ψυχρότητα αυτής της γυναίκας. Την χαρακτηρίζουν ανέκφραστη, ψυχρή και σίγουρα συνένοχη, καθώς είναι πεπεισμένοι ότι παρότι λέει ότι έπαιζε βιντεοπαιχνίδι την ώρα που ο φονιάς φίμωνε το παιδί της και το οδηγούσε σε μαρτυρικό θάνατο, ήταν εκεί κι έβλεπε όσα διαδραματίζονταν.


 Δολοφονία μικρού Ανδρέα: Η αδερφή του ζητούσε βοήθεια από τη δασκάλα της για να βρεθεί


Η 29χρονη κατέθεσε ότι «άκουσα ξαφνικά θόρυβο κατάλαβα ότι έπεσε (σ.σ.: ο Αντρέας) και τότε του είπα τρομαγμένη τι θα κάνουμε». Ο δράστης φέρεται να της είπε σήκω και φύγε 2 για να χαθούν τα ίχνη της και να κάνει εκείνος ό,τι έκανε στη σορό του 7χρονου. Σύμφωνα με τα στοιχεία, η αδελφή του δολοφονημένου 7χρονου ήταν νωρίτερα σε σπίτι συμμαθητή της και η ίδια η μάνα, όπως προκύπτει από τις καταθέσεις, είπε στην φιλική οικογένεια να την κρατήσουν εκεί τη νύχτα γιατί είχε προκύψει κάποιο πρόβλημα.

Η 29χρονη την επόμενη μέρα με την ίδια ψυχρότητα, εξαφάνισε τα ρούχα και τα παιχνίδια του Ανδρέα. Οταν το κοριτσάκι επέστρεψε σπίτι, διαπίστωσε ότι έλειπαν τα πράγματα και ρώτησε «πού είναι ο αδερφός μου». Της απάντησαν ότι ήρθε ο μπαμπάς του και τον πήρε και γι αυτό λείπουν τα ρούχα και τα παιχνίδια του. Στην Ασφάλεια, είναι πλέον σίγουροι, ότι η 29χρονη, συμμετείχε σε όλα...

ΠΗΓΗ: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση