ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
15° Λευκωσία,
29 Νοεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Βρήκε ανατριχιαστικό σημείωμα σε κούκλα στο νέο του σπίτι: «Σκότωσα τους προηγούμενους ιδιοκτήτες»

Το φρικιαστικό εύρημα αφορούσε μια ανατριχιαστική κούκλα με ένα απειλητικό σημείωμα

Μια δυσάρεστη έκπληξη επιφύλασσε στον Τζόναθαν Λιούς το καινούργιου του σπίτι.

Ο κάτοικος του Λίβερπουλ, σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, ανακάλυψε πίσω από τον τοίχο του σπιτιού του μια κούκλα όχι ακριβώς χαριτωμένη.

Το φρικιαστικό εύρημα αφορούσε μια ανατριχιαστική κούκλα με ένα απειλητικό σημείωμα.

Ο Λιούς, δάσκαλος στο επάγγελμα, τρόμαξε για τα καλά μόλις διάβασε το μήνυμα που κρατούσε η κούκλα.

«Αγαπητέ νέε ιδιοκτήτη του σπιτιού, ευχαριστώ που με απελευθέρωσες! Με λένε Έμιλυ. Οι αρχικοί μου ιδιοκτήτες ζούσαν σε αυτό το σπίτι το 1961. Δεν μου άρεσαν και έτσι έπρεπε να φύγουν. Το μόνο που έκαναν ήταν να τραγουδούν και να χαίρονται. Ήταν φρικτό. Το μαχαίρι ήταν η επιλογή μου γι αυτούς για τον θάνατο γι ‘αυτούς. Ελπίζω να έχεις μαχαίρια και να να κοιμάσαι καλά». Ο Τζόναθαν Λιούς δήλωσε στην Liverpool Echo: «Μόλις αγόρασα το σπίτι και πήρα τα κλειδιά την Παρασκευή. Ήξερα ότι υπήρχε αυτό το κενό κάτω από τις σκάλες που το είχαν κλείσει με γύψο. Άνοιξα μια τρύπα στο μέγεθος της γροθιάς και έβγαλε την κούκλα που υπήρχε εκεί μέσα είδα αυτό».

Ο Τζόναθαν σίγουρα δεν θέλει να μαχαιρωθεί από μια κούκλα, ωστόσο, οδηγήθηκε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται περί κάποιου είδους φάρσας.

Ο κτηματομεσίτης του είπε πως η κουζίνα είχε γίνει ανακαινιστεί πριν από πέντε χρόνια, που σημαίνει πως η κούκλα ήταν από τότε εκεί και όχι από το 1961.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση