ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αυτός είναι ο μακελάρης της Γλυφάδας - Ο καβγάς με την Καρνέση

Εργαζόταν για την οικογένεια Καρνέση για 36 χρόνια

Άγριο καβγά με την ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής, για την οποία εργαζόταν επί 36 χρόνια, είχε ο Αιγύπτιος πριν αρχίσει να πυροβολεί στα γραφεία στη Γλυφάδα, σκοτώνοντας τρία άτομα πριν αυτοκτονήσει.

Ο 76χρονος Αιγύπτιος, με το όνομα Αριστείδης Αντέλ Ελ Μπουράυ ή Άρης, όπως ήταν γνωστός, εργαζόταν επί δεκαετίες για την οικογένεια Καρνέση και φέρεται να απολύθηκε πριν από έναν χρόνο.

Επιστάτης των σπιτιών της οικογένειας Καρνέση ήταν για δεκαετίες ο 76χρονος Αιγύπτιος μακελάρης

Για δεκαετίες ο 76χρονος μακελάρης εργαζόταν ως επιστάτης των σπιτιών της οικογένειας Καρνέση και ήταν άτομο της εμπιστοσύνης τους.

Σήμερα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μπήκε στα γραφεία με το αυτοκίνητό του και, κρατώντας δύο όπλα, άρχισε να ψάχνει τα πρώην αφεντικά του, ανεβαίνοντας στους ορόφους του κτιρίου, για να τους σκοτώσει.

Πώς ο Αιγύπτιος αιματοκύλισε τα γραφεία της ναυτιλιακής στη Γλυφάδα μετά από καβγά με την ιδιοκτήτρια

Ο Αιγύπτιος μπήκε, κατά πληροφορίες, στη ναυτιλιακή με τον σάκο που είχε τα όπλα. Πήγε στο γραφείο της ιδιοκτήτριας, όπου τσακώθηκαν έντονα και εκείνη τον πέταξε έξω από το γραφείο λέγοντας του να πάρει τα πράγματά του και να φύγει. Ο δράστης κλώτσησε την πόρτα, μπήκε στο γραφείο και την πυροβόλησε στο χέρι. Η ιδιοκτήτρια βρήκε καταφύγιο στο γραφείο του άνδρα της αδερφής της, που ήταν διευθύνων σύμβουλος.

Ο 76χρονος πυροβόλησε πρώτα εκείνον με την καραμπίνα. Παρενέβη ο πρώην καπετάνιος και εργαζόμενος της εταιρείας επιχειρώντας να τον αφοπλίσει και τον πυροβόλησε με περίστροφο. Στη συνέχεια πυροβόλησε με το κυνηγετικό όπλο την ιδιοκτήτρια της εταιρείας στο κεφάλι.

Η οικογένεια Καρνέση είχε παραχωρήσει σπίτι στον Αιγύπτιο που αιματοκύλισε τη ναυτιλιακή στη Γλυφάδα

Μάρτυρας του περιστατικού είπε στην εκπομπή T-live της Τατιάνας Στεφανίδου ότι η οικογένεια τού είχε παραχωρήσει ένα σπίτι όλα αυτά τα χρόνια να μένει από το οποίο τον εκδίωξε και, όπως ανέφερε, αυτό ήταν τον οδήγησε σήμερα σε αυτή την πρωτοφανή για την Ελλάδα αιματηρή επίθεση.

Φέρεται να είχε πάρει θέση σε δικαστική διαμάχη της οικογένειας Καρνέση ο Αιγύπτιος που σκότωσε τρία άτομα στη Γλυφάδα
Σύμφωνα με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο Αιγύπτιος φέρεται να είχε πάρει συγκεκριμένη θέση υπέρ της μίας πλευράς σε δικαστική διαμάχη της οικογένειας Καρνέση, με τις δύο αδελφές εναντίον του μεγαλομετόχου αδελφού τους. Οι πληροφορίες αυτές αναφέρουν ότι ο λόγος που απολύθηκε ο 76χρονος ήταν η στάση που πήρε στη διαμάχη αυτή, με τη θέση του υπέρ του ενός «στρατοπέδου».

«Πάω να καθαρίσω τα αφεντικά» είπε πριν σκοτώσει τρία άτομα στη ναυτιλιακή και αυτοκτονήσει

«Πάω να καθαρίσω τα αφεντικά, δεν θα πειράξω τους εργαζόμενους» φέρεται να έλεγε στους υπαλλήλους, ζητώντας τους να φύγουν από το κτίριο.

Ο Αιγύπτιος δολοφόνησε την εφοπλίστρια Μαρία Καρνέση πυροβολώντας την στον κεφάλι, τον γαμπρό της, συνιδιοκτήτη της εταιρείας και σύζυγο της αδελφής της, αλλά και έναν υπάλληλο, πρώην καπετάνιο ο οποίος προσπάθησε να ηρεμήσει και να αφοπλίσει τον δράστη. Ο ίδιος ο δράστης βρέθηκε νεκρός, αφού έδωσε τέλος στη ζωή του με κοντόκαννη καραμπίνα.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση