ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποκάλυψη! Αλλάζουν το όνομα στην κόρη της Κάρολαιν - Ο λόγος

Ο πατέρας της Καρολάιν στην Daily Mail για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Μετά την καταδίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του δολοφόνου των Γλυκών Νερών, η Daily Mail έκανε μεγάλο αφιέρωμα στην υπόθεση, με την οποία έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν λόγω και της βρετανικής καταγωγής της Καρολάιν.

Ο πατέρας του 20χρονου θύματος σύμφωνα με την εφημερίδα, σχολίασε: «Καμία ποινή στη φυλακή δεν θα φέρει πίσω την όμορφη κόρη μου, αλλά τουλάχιστον δικαιώθηκα που το δικαστήριο δεν πίστεψε τις χυδαίες ανοησίες της κατάθεσής του».

Ο 79χρονος συνέχισε λέγοντας: «Επιπλέον, νιώθω δικαιωμένος που θα εκτίσει την ποινή του στον Κορυδαλλό, την πιο σκληρή φυλακή στην Ελλάδα, που έχει ένα από τα χειρότερα σωφρονιστικά συστήματα στην Ευρώπη. Όταν τελικά ολοκληρώσει την ποινή του, από την οποία πολλοί πιστεύουν ότι δεν θα επιβιώσει, θα είναι ένας διαφορετικός άντρας, ένας διαλυμένος άντρας, πολύ μεγαλύτερος από την αληθινή ηλικία του».

Ο πατέρας της Καρολάιν πρόσθεσε: «Τώρα που αποφασίστηκε η μοίρα του, μπορούμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας με τη Σούζαν. Σκοπεύω να αλλάξω το όνομα της Λυδίας και να της δώσω εκείνο της μητέρας της, για να μην έχει καμία σχέση με αυτό το απεχθές πλάσμα. Θα φροντίσω να μη συναντήσει ποτέ την κόρη του και να μην έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί της».

Πηγή: marieclaire.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση