ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Απάτη ο κορωνοϊός» - Αντιεμβολιαστές μπούκαραν σε νοσοκομείο και τα έβαλαν με τους γιατρούς

Παρέδωσαν μάλιστα «νομικά έγγραφα» και επικαλέστηκαν τον Κώδικα της Νυρεμβέργης

Αντιεμβολιαστές και υποστηρικτές θεωριών συνωμοσίας εισέβαλαν σε ένα βρετανικό νοσοκομείο, προκειμένου να παραδώσουν «νομικά έγγραφα», επικαλούμενοι τον Κώδικα της Νυρεμβέργης και κατηγορώντας τους γιατρούς για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας». Μάλιστα, το περιστατικό καταγράφηκε και το βίντεο κυκλοφόρησε.

Στο βίντεο φαίνονται οι αντιεμβολιαστές στο νοσοκομείο Colchester να κρατούν στα χέρια τους τα έγγραφα και να κατηγορούν τους γιατρούς για συνενοχή σε εγκλήματα που διεπράχθησαν στο όνομα της κατασκευασμένης Covid, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Αρχικά οι εικόνες αναρτήθηκαν στο Twitter και σε αυτές φέρεται να εμφανίζονται οι Michael Chaves και Jamie Freeman να δίνουν τα έγγραφα στο προσωπικό του νοσοκομείου, όπου υπάρχουν αναφορές για τον Κώδικα της Νυρεμβέργης (ένα σύνολο αρχών έρευνας όσον αφορά τα ζητήματα ηθικής που θίγουν το θέμα των επιστημονικών πειραμάτων με υποκείμενο το ανθρώπινο είδος. Δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα των Δικών της Νυρεμβέργης μετά το πέρας του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου) και για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».

Ο υποστηρικτής θεωριών συνωμοσίας δίνει μάλιστα σε μια εργαζόμενη αρκετούς μεγάλους καφέ φακέλους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ένας που περιέχει «όλες τις αποδείξεις ότι ο κορωνοϊός είναι μια απόλυτη απάτη».

Στη συνέχεια, λέει ότι το προσωπικό του νοσοκομείου λειτουργεί παράνομα και «διαπράττεται εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και, συνεχίζοντας να επιβάλλεται και να διαδίδεται αυτό το ψέμα, είστε ένα σημαντικό κομμάτι αυτού».

Ο Κώδικας της Νυρεμβέργης

Ο Κώδικας της Νυρεμβέργης, που δημιουργήθηκε το 1947 ως απάντηση στη φρίκη των ναζιστικών πειραμάτων σε κρατούμενους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Αποτελείται από 10 αρχές, η πρώτη από τις οποίες είναι ότι η συναίνεση του ανθρώπινου υποκειμένου είναι απολύτως απαραίτητη σε κάθε πείραμα σε ανθρώπους.

Άλλες αρχές αναφέρουν ότι το πείραμα πρέπει να είναι για το καλό της κοινωνίας, ότι κάθε περιττή σωματική και ψυχική ταλαιπωρία ή τραυματισμός πρέπει να αποφεύγεται και κανένα πείραμα δεν πρέπει να διεξάγεται εάν υπάρχει βάσιμος λόγος να πιστεύεται ότι μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο ή αναπηρία.

Αντιεμβολιαστές έχουν ισχυριστεί στη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού ότι τα εμβόλια παραβιάζουν τον Κώδικα της Νυρεμβέργης, διότι είναι «πειραματικά» και – καθώς οι άνθρωποι που έλαβαν τα εμβόλια δεν είχαν ενημερωθεί για αυτό – δεν είχαν τη δυνατότητα να δώσουν τη συγκατάθεσή τους, αναφέρει το δημοσίευμα.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X