ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αλλαγμένη η Πισπιρίγκου - Η φωτογραφία μέσα από τη δικαστική αίθουσα

Η 34χρονη και ο Δασκαλάκης μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου

Σε εξέλιξη είναι η πολύκροτη δίκη της υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα με την Ρούλα Πισπιρίγκου στο εδώλιο του κατηγορουμένου και τον πρώην σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη να καταθέτει ως μάρτυρας για την υπόθεση.

Χθες, το Δικαστήριο αποφάσισε ομόφωνα να παραμείνει στη φυλακή για ένα εξάμηνο ακόμη η Ρούλα Πισπιρίγκου και να μην αντικατασταθεί η προσωρινή της κράτηση με περιοριστικούς όρους, με την 34χρονη να δικάζεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονία σε βάρος της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Την απόρριψη του σχετικού αιτήματος είχε προτείνει και εισαγγελέας της έδρας σημειώνοντας πως «το αδίκημα για το οποίο κρατείται προβλέπει μέχρι και ισόβια κάθειρξη και μπορεί να παραταθεί η προσωρινή κράτηση μέχρι το ανώτατο όριο των 18 μηνών».

Υπενθυμίζεται τέλος ότι στις 28 Φεβρουαρίου συμπληρώνονταν το 12μηνο προσωρινής κράτησης της κατηγορουμένης, η οποία όμως έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενη και για τους θανάτους των άλλων δυο μικρότερων παιδιών της Μαλένας και Ίριδας.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες φωτογραφίες της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη μέσα από την αίθουσα του δικαστηρίου. Η κατηγορούμενη, αλλαγμένη όπως φαίνεται το τελευταίο διάστημα από την φυλάκισή της δείχνει στις φωτογραφίες να κοιτάζει τον Μάνο Δασκαλάκη που κάθεται στο πίσω μέρος της αίθουσας κοιτώτας χαμηλά.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X