ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Rula_not_guilty»: Ο μυστηριώδης λογαριασμός στο twitter

Εικάζεται ότι ανήκει σε μία γυναίκα που λέει ότι είναι φίλη της 34χρονης μητέρας

Παραμένει στη φυλακή η 34χρονη κατηγορούμενη για τους θανάτους των τριών παιδιών της στην Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπου και δικάζεται από τις αρχές του νέου έτους η υπόθεση θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, αποφάσισε ομόφωνα την παράταση της κράτησης της 34χρονης μητέρας για άλλους έξι μήνες. Το δικαστήριο αποφάσισε να υιοθετήσει την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας, η οποία, μεταξύ άλλων, είπε πως «το αδίκημα για το οποίο κρατείται προβλέπει μέχρι και ισόβια κάθειρξη και μπορεί να παραταθεί η προσωρινή κράτηση μέχρι το ανώτατο όριο των 18 μηνών».

Την ίδια ώρα αίσθηση έχει προκαλέσει ένας ενεργός λογαριασμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα στο Twitter, με το ψευδώνυμο «Rula_not_guilty», δηλαδή η «Ρούλα δεν είναι ένοχη» η οποία καλύπτει τις δικαστικές εξελίξεις σε πραγματικό χρόνο και τις μεταδίδει, μάλιστα, πριν από τις σχετικές πληροφορίες των δημοσιογράφων.

Για το εν λόγω άτομο εικάζεται ότι βρίσκεται εντός της δικαστικής αίθουσας και μέσα από τα τιτιβίσματά της μεταφέρει τα όσα γίνονται μέσα στις αίθουσες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha και της εκπομπής «TLive», ο συγκεκριμένος λογαριασμός κάνει αναρτήσεις όλη την ημέρα, οι οποίες συνοδεύονται από το χάσταγκ Πάτρα, το οποίο από την έναρξη της υπόθεσης, «κυριαρχεί» στο Twitter.

Ειδικότερα, για τον λογαριασμό εικάζεται ότι τον διαχειρίζεται μία γυναίκα, η οποία είχε δηλώσει παλαιότερα ότι είναι φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Μάλιστα, τη συγκεκριμένη κυρία δημοσιογράφοι την έχουν εντοπίσει από την αρχή της διαδικασίας να συνομιλεί με τη 34χρονη μητέρα. Ο λογαριασμός δημιουργήθηκε συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2023, δηλαδή από τη στιγμή που ξεκίνησε η δικάσιμος για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και μέχρι στιγμής έχει 89 ακολούθους. Οσοι την ακολουθούν, συνήθως πρόκειται για λογαριασμούς με ψευδώνυμα και χωρίς φωτογραφία, οι οποίοι υποστηρίζουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

ΠΗΓΗ:  reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X