ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άλεκ Μπάλντουιν: Το συνεργείο χρησιμοποιούσε για πλάκα το όπλο που σκότωσε τη Χάτσινς

Τι αναφέρουν νέες μαρτυρίες

Νέες καταγγελίες βλέπουν το φως της δημοσιότητα για τον όπλο με το οποίο πυροβόλησε ο Άλεκ Μπάλντουιν και σκότωσε την κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς στις πρόβες της ταινίες «Rust» στο Μεξικό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το συνεργείο φαίνεται πως χρησιμοποιούσε το εν λόγω όπλο για διασκέδαση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων γεγονός που εγείρει πολλά ερωτήματα για το κατά πόσο τηρήθηκαν οι κανόνες ασφαλείας.

Πολλαπλές μαρτυρίες αναφέρουν στο ΤΜΖ ότι το όπλο είχε χρησιμοποιηθεί πολλές φορές σε συναθροίσεις πέραν των γυρισμάτων γεγονός που μπορεί να εξηγεί πώς βρέθηκε η σφαίρα στη θαλάμη. Άλλες πηγές λένε πως βρέθηκαν πραγματικά πυρά στο σημείο που βρίσκονται τα όπλα όμως η αστυνομία ακόμη δεν επιβεβαιώνει τις συγκεκριμένες μαρτυρίες.

Συντετριμμένος ο σύζυγός της Χάτσινς

Δύο ημέρες μετά τον αδόκητο χαμό της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς στο Νέο Μεξικό εθεάθη ο σύζυγός της και ο 9χρονος γιος τους.

Πατέρας και γιος κρατούσαν τις αποσκευές τους καθώς άφηναν το δωμάτιο όπου διέμεναν στην περιοχή. Σε κάποιες από τις φωτογραφίες απεικονίζεται και ο Άλεκ Μπάλνταουιν που σκότωσε καταλάθος τη νεαρή γυναίκα να αγκαλιάζει τον σύζυγό της Μάθιου.

«Η Χαλίνα μας ενέπνεε με το πάθος και το όραμά της και η κληρονομιά που αφήνει είναι πάρα πολύ σημαντική για να περιγραφεί με λέξεις. Η απώλεια μας είναι τεράστια», έγραψε ο σύζυγός της Ματ Χάτσινς στο Twitter.

Χθες το βράδυ μάλιστα η Διεθνής Ένωση Κινηματογραφιστών πραγματοποίησε στο Αλμπουκέρκι, περίπου 64 χιλιόμετρα από το ράντσο, αγρυπνία στο Νέο Μεξικό με τον συγκεντρωμένο κόσμο να ανάβει ένα κεράκι για να αποτίσει φόρο τιμής στη μνήμη της Χάτσινς. Για σήμερα έχει προγραμματιστεί και δεύτερη αγρυπνία στη μνήμη της 42χρονης.

 ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X