ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ζήτησε ρουσφέτι από υποψήφιο βουλευτή - «Πληρωμένη» απάντηση (pic)

Κάποιοι φαίνεται να «πουλάνε» την ψήφο τους

24news team

Ψηφοφόρος φαίνεται να επικοινώνησε με υποψήφιο βουλευτή για να του ζητήσει… ρουσφέτι, ώστε να του «χαρίσει» τη ψήφο του στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Όπως θα δείτε στην ανάρτηση που έκανε η σελίδα «Παραιτηθείτε – Κύπρος», ο πολίτης ζητά από τον υποψήφιο βουλευτή να τον βοηθήσει ώστε να βρει θέση εργασίας στο Τμήμα Δασών, με αντάλλαγμα αυτός να τον ψηφίσει τον Μάη.

Η απάντηση όμως του υποψήφιου βουλευτή ήταν προς τιμήν του και ξεκάθαρη: «Κάνω μια ανιδιοτελή και ειλικρινείς προσπάθεια με ηθική και τιμιότητα. Μπορούσα να κανονιστώ και γω με ρουσφέτι σχεδόν με όλα τα απο-κόμματα και να σαστώ, αλλά δεν πούλησα τον εαυτό μου. Για να καταλήξω φίλε μου δεν πρόκειται να "σασω" είτε να "κανονίσω" κανένα. Εγώ εξυπηρετώ το δίκαιο . Δεν τάσσω ούτε σάζω κανένα. Εγώ παλεύω πάντα για το κοινό καλό και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Ας πεθάνω φτωχός αλλά με το κεφάλι ψηλά».

Η σελίδα «Παραιτηθείτε - Κύπρος» ανάρτησε την συζήτηση των δύο προσώπων, χωρίς να αποκαλύπτει την ταυτότητα του υποψήφιου βουλευτή, για ευνόητους λόγους, ωστόσο τα βάζει με τον ψηφοφόρο: «Δέστε κατάντια ψηφοφόρου που ζητάει μέσο για δουλειά στο Δημόσιο σε ανταλλαγή του ψήφου του!! Αυτή είναι η Κύπρος εδώ και 10ετιες. Ο υποψήφιος που του ζητήθηκε είναι από νέο Κόμμα που πιστεύει έμπρακτα σε ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΊΟΥ. Δεν θέλουμε να αναφέρουμε το όνομα του ή το Κόμμα του για να ΜΗΝ θεωρηθεί διαφήμιση. Γιατί πραγματικά είναι από τη νέα γενιά παιδιά που είναι ορκισμένος σε ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ χωρίς συμβιβασμούς. Ι ♥️ΑΝΑΤΡΟΠΗ με ΝΕΑ ΓΕΝΙΆ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση