ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπό κράτηση 28χρονος - Έκλεψε όχημα

Στην κατοχή του φέρεται να βρέθηκε σακούλι, που περιείχε κρυσταλλική ουσία ομοιάζουσα με μεταμφεταμίνη

ΚΥΠΕ

Στη σύλληψη 28χρονου προχώρησε την Τετάρτη, η Αστυνομία Πάφου για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής οχήματος, παράνομης κατοχή ναρκωτικών και παράνομης κατοχή περιουσίας προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 15 .11.23 και ώρα 19:40 καταγγέλθηκε από 79χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου ότι γύρω στις 16:15 είχε κλαπεί το όχημα του, αξίας 1.500 ευρώ, ιδιοκτησίας της συζύγου, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε γκαράζ της κατοικίας φιλικού του προσώπου στη Λέμπα και ότι εντός του οχήματος υπήρχε και το κινητό του τηλέφωνο αξίας 100 ευρώ, τρεις τραπεζικές κάρτες στο όνομα του, καθώς και χρηματικό ποσό 65 ευρώ.

Από εξετάσεις, που διενήργησε η Αστυνομία στη σκηνή, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, εξασφάλισε μαρτυρία ως προς τον δράστη και φέρεται να πρόκειται για 28χρονο, εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Την ίδια ημέρα, στις 22:35 αυτός εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας και συνελήφθη. Κατά τη μεταφορά του στην Αστυνομία, φέρεται να υπέδειξε το κλοπιμαίο όχημα να βρίσκεται σταθμευμένο σε συγκεκριμένη οδό στη Λέμπα.

Επίσης, εντός αυτού εντοπίστηκαν οι τρεις τραπεζικές κάρτες, ωστόσο, λείπει το χρηματικό ποσό των 65 ευρώ και το κινητό τηλέφωνο για τα οποία μέχρι στιγμής ο ύποπτος δεν συνεργάζεται για να τα υποδείξει. Περαιτέρω στην κατοχή του φέρεται να βρέθηκε σακούλι, που περιείχε κρυσταλλική ουσία ομοιάζουσα με μεταμφεταμίνη, ένας σταυρός, δύο σκουλαρίκια και μία καδένα άγνωστης προς το παρών αξία. Τα αδικήματα, που αντιμετωπίζει, είναι της κλοπής οχήματος, παράνομης κατοχής ναρκωτικών ουσιών και παράνομης κατοχής περιουσίας. Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση