ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατηγορηματικός για Μόρφου ο Υπ.Υγείας: «Καμία χάρη στους Μητροπολίτες»

Καμία χάρη στους Μητροπολίτες, αναφέρει ο Υπουργός

24news team

Τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Μόρφου σχολίασε σε δηλώσεις του σε διάσκεψη Τύπου ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας.

Συγκεκριμένα, ο Μητροπολίτης Μόρφου προχώρησε σε κήρυγμα στην πανηγυρική αγρυπνία του Αγίου Μάμαντος, μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό λέγοντας ανάμεσα σε άλλα:  «Ασθένησα, αλλά όμως ιδού, ζω!», υποστηρίζοντας μάλιστα πως είχε παρακαλέσει την Παναγία να του στείλει «κορωνοϊούλη» εξηγώντας ότι αμάρτησε για αυτό και προσβλήθηκε από τον ιό. «Τι ωραία ασθένεια, απλά ταπεινώνει».

Κύπρος: Στα σκαριά δομές για τους post-COVID ασθενείς

«Της λέω Παναγία μου, παρά να είμαι ένας Δεσπότης και νομίζουν πως είμαι Superman και μερικοί πως είμαι και Άγιος, δεν μου δίνεις, ένα κορωνοϊούλη. Και παρά να είμαι ένας φαντασμένος, υγιής, καλύτερα ένας ταπεινωμένος και ασθενής. Η Παναγία μας άκουσε. Ήταν πολύ ήπιο, σαν να μου έδωσε άδεια η Παναγία να ξεκουραστώ.»

«Οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Μόρφου κάνουν ζημιά», ανέφερε ο Υπουργός Υγείας λέγοντας ότι «δεν υπάρχει καμία χάρη στους Μητροπολίτες, κάτι που δεν είχαμε τα τελευταία χρόνια».

Υπό την καθοδήγηση του Γενικού Εισαγγελέα, πρόσθεσε, έχει οδηγηθεί στο δικαστήριο ο τέως Μητροπολίτης Κιτίου και για τον Μητροπολίτη Μόρφου ο Γιώργος Σαββίδης τον ενημέρωσε πως «θα εφαρμοστούν οι νόμοι, όπως εφαρμόζονται για όλους τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X