ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Κύπελλο Coca-Cola: Το πανόραμα της ημέρας

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Κυπέλλου με την ΑΕΛ και την Καρμιώτισσα να πανηγυρίζουν προκρίσεις στην επόμενη φάση του θεσμόυ

Η δράση στο Κύπελλο Coca-Cola, ολοκληρώθηκε με την ΑΕΛ και την Καρμιώτισσα να παίρνουν την πρόκριση απέναντι σε Ηρακλή Γερολακκού και Ερμή αντίστοιχα.

Η ΑΕΛ αγχώθηκε λίγο, όμως στο τέλος πήρε το ζητούμενο, εξασφαλίζοντας την πρόκριση την επόμενη φάση. Από την άλλη, η Καρμιώτισσα πήρε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Coca-Cola, επικρατώντας του Ερμή 2-0 σε μια αναμέτρηση που απέκτησε ξεκάθαρη κατεύθυνση από πολύ νωρίς.

Ζωντανά η κάλυψη των αγώνων της ημέρας:

ΑΕΛ - Ηρακλής Γερολάκκου 2-1

Η ΑΕΛ μπορεί να αγχώθηκε, όμως στο τέλος πήρε αυτό που ήθελε, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Coca-Cola με νίκη 2-1 απέναντι στον Ηρακλή Γερολάκκου. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Λεμεσού ήταν ο Παρούτης, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Στο 13ο λεπτό, μετά από διπλή προσπάθεια μέσα στην περιοχή, ο Παρούτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η απάντηση του Ηρακλή ήρθε εννέα λεπτά αργότερα, με τον Παπαπαναγιώτου να φεύγει στην αντεπίθεση, να εκμεταλλεύεται την ταχύτητά του και να ισοφαρίζει για τους φιλοξενούμενους. Η ΑΕΛ, ωστόσο, δεν άργησε να ανακτήσει το προβάδισμα, με τον Παρούτη να βρίσκει ξανά δίχτυα στο 29', αυτή τη φορά με κεφαλιά, διαμορφώνοντας το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Ενδεκάδες 

ΑΕΛ: Κυριάκου, Καρώ, Νταβόρ, Αλμέιδα, Παρούτης, Ζοάο Ταβάρες, Νεοφύτου, Παπαγεωργίου, Αντωνίου, Ζαΐρ Ταβάρες, Τζέφρι.

Στο πάγκο: Καπίνο, Μεζούρκ, Ουντίν, Σινγκ, Μιλόσαβλιεβιτς, Γκόμες,Κονσεϊσάο, Κυριάκου, Χριστοφή, Μούγκε, Καραμανής, Γερουκάλης

Ηρακλής Γερολλάκου: Καραδαής, Πατέτσα, Παπαπαναγιώτου, Σεργίδης, Καϊάφας, Χαραλάμπους Χρήστος, Χαραλάμπους Χριστόφορος, Λόπεζ, Παπαδόπουλος, Χατζηγεωργίου, Κάττος

Στο πάγκο: Κωνσταντίνου, Ανδρέου, Ζουμπόφσκι, Χαναππάς, Βαρνάβα, Σωτηρίου, Γαϊτανίδης, Σάββα, Χατζηγιάννης, Μάντζιος, Ιλάρια, Γουάνκεουαϊ. 

Σκόρερ: 13' 29' Παρούτης / 22' Παπαπαναγιώτου

Καρμιώτισσα - Ερμής Αραδίππου 2-0

Η Καρμιώτισσα πήρε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Coca-Cola, επικρατώντας του Ερμή 2-0 σε μια αναμέτρηση που απέκτησε ξεκάθαρη κατεύθυνση από πολύ νωρίς. Η ομάδα των Πολεμιδιών εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα, το οποίο προέκυψε μόλις στο 15ο λεπτό, όταν ο Ουλάντ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και άφησε τους Αραδιππιώτες με δέκα ποδοσφαιριστές.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι Λεμεσιανοί είχαν τον πρώτο λόγο στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε γκολ στο 24΄. Ο Ζούλιο Σέζαρ βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και με όμορφη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ.

Το συγκρότημα του Γαρπόζη συνέχισε να ψάχνει το δεύτερο γκολ, χωρίς όμως να το βρει πριν από την ανάπαυλα. Αυτό ήρθε με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, όταν στο 58΄ ο Γενεθλίου έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, διαμορφώνοντας το 2-0 και κλειδώνοντας ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση. 

Ενδεκάδες

Καρμιώτισσα: Πρινιωτάκη, Ντεμπελέ, Γουίλερ, Μπαγιούνοβιτς, Σαββίδης, Κύπρου, Κουτατελάτζε, Σέζαρ, Σπανός, Θεμιστοκλέους, Αργυρίου

Στο πάγκο: Γιαννακόπουλος, Βιολάρης, Γιεμπλί, Λουάν, Ρέινολντς, Κοκκινόφτας, Ψύχας, Γκαρσία, Θεοχάρους, Χριστοφή, Παβιροντιχάρτζο, Ουαμού

Ερμής: Σωφρονίου, Κονδύλης, Καμαρά, Παναγιώτου, Ττάνος, Ευθυμίου, Πολυχρονίου, Ματθαίου, Ουλάντ, Γενεθλίου, Κάμαρης

Στο πάγκο: Αντωνίου, Σταυρινού, Ευσταθίου, Καρμοίρης, Κιελισέφσκι, Κκώστης, Λύτρας, Ρίτσαρντς, Σοάρες, Ντζιλέ, Μεντί

Σκόρερ: 24' Σέζαρ, 58' Γενεθλίου (αυτογκόλ) /-

Αποβολές: Ντεμπελέ 89'/ Ουλάντ 18'

Κύπελλο: Τελευταία Ενημέρωση