ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξύλο στην Αγ. Νάπα: Είχε καταγγελθεί μαγαζί για… λικνίσματα!

Γίνεται προσπάθεια ταυτοποίησης προσώπων

24news team

Το βράδυ του Σαββάτου (24/4) που φαίνεται να σημειώθηκαν επεισόδια στην πλατεία της Αγίας Νάπας και βάσει βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπήρξε μεγάλη συνάθροιση προσώπων, η Αστυνομία βρέθηκε στο σημείο για ελέγχους και μάλιστα κατήγγειλε και υποστατικό.

Συγκεκριμένα, είχε καταγγείλει χώρο εστίασης για παραβίαση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου, αφού είχαν εντοπιστεί μεταξύ άλλων περισσότεροι θαμώνες από το επιτρεπόμενο όριο, αλλά και πρόσωπα να στέκονται ή και να χορεύουν, κάτι που απαγορευόταν βάσει διατάγματος. Το υποστατικό καταγγέλθηκε και εναντίον του εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο ύψους 500 ευρώ.

Ωστόσο, οι καβγάδες και ο μεγάλος συνωστισμός φαίνεται να εξελίχθηκαν αργότερα.

Η Αστυνομία πλέον μελετά το υλικό που κυκλοφόρησε στα ΜΚΔ και σε συνδιασμό με άλλες έρευνες, κάνει προσπάθεια να ταυτοποιήσει πρόσωπα που εμπλέκονται για να καταγγελθούν, αφού όπως φαίνεται παραβιάζουν πρόνοιες του Διατάγματος αλλά και για την συμπλοκή.

Οι έρευνες των Αρχών επικεντρώνονται σε πρόσωπα και όχι σε υποστατικά, αφού τα όσα καταγράφονται στο βίντεο φαίνεται να είναι σε εξωτερικό χώρο και συγκεκριμένα, στη πλατεία της Αγίας Νάπας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X