ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χτύπησε τον πατέρα του με φτυάρι ο δεύτερος γιος

Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία

24news team

Απετράπη οικογενειακή τραγωδία το απόγευμα της Πέμπτης (26/5) στα Πυργά της Επαρχίας Λάρνακας. Ο καβγάς μεταξύ πατέρα και γιου εξελίχθηκε σε απόπειρα φόνου με τον πρώτο να πυροβολεί δύο φορές με κυνηγετικό όπλο τον 45χρονο γιο του.

Το όλο σκηνικό ξεκαθάρισε όταν ο 69χρονος πατέρας μετέβη σε αστυνομικό σταθμό της Κοφίνου και ανέφερε τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στην οικία του, θέτοντας σε συναγερμό τις Αστυνομικές Αρχές. Αμέσως στην περιοχή όπου διαδραματίστηκε το επεισόδιο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για επιτόπιες εξετάσεις.

Από τις έρευνες διαπιστώθηκε πώς ο 69χρονος πατέρας πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετικό όπλο τον 45χρονο γιο του μετά από άγριο καβγά που είχαν μεταξύ τους. Αποτέλεσμα του πυροβολισμού ήταν ο 45χρονος να τραυματιστεί σοβαρά στο δεξί του χέρι.

Ο 69χρονος, σε έξαλλη κατάσταση προσπάθησε να επαναγεμίσει το όπλο, πράγμα που δεν κατάφερε, αφού ο δεύτερος γιος του ηλικίας 43 ετών, ο οποίος ήταν παρών στο συμβάν, επενέβη σωτήρια χτυπώντας τον πατέρα του με φτυάρι με σκοπό να τον αφοπλίσει, κάτι που επιτεύχθηκε.

Η κίνηση του δεύτερου γιου φέρεται πώς αποδείχθηκε καθοριστική έτσι ώστε να λήξει το συμβάν και να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ο 45χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως εκτός κινδύνου.

Όπως προκύπτει η αιτία του αιματηρού επεισοδίου ήταν οικογενειακές διαφορές μεταξύ πατέρα και γιου.

Σημειώνεται πως για νοσηλεία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και ο 69χρονος, ο οποίος κατά τη διάρκεια του αφοπλισμού του, τραυματίστηκε στο κεφάλι ενώ συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας που συνεδρίασε στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης εξέδωσε σήμερα Παρασκευή (27/5), διάταγμα κράτησης 8 ημερών εναντίον του 69χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X