ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χειροπέδες στον πατέρα που πυροβόλησε τον γιο του

Ο 69χρονος μετέβη χθες το απόγευμα σε Αστυνομικό Σταθμό της επαρχίας Λάρνακας, αναφέροντας ότι πυροβόλησε 45χρονο, μετά από λογομαχία

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας φόνου, μέλη της Αστυνομίας, προχώρησαν χθες βράδυ βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός άνδρα ηλικίας 69 ετών.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 69χρονος, μετέβη χθες το απόγευμα σε Αστυνομικό Σταθμό της επαρχίας Λάρνακας, αναφέροντας ότι πυροβόλησε 45χρονο, μετά από λογομαχία που είχε μαζί του.

Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας, όπου από τις εξετάσεις που διεξήγαγαν διαπίστωσαν, ότι ο 69χρονος, είχε πυροβολήσει δύο φορές τον 45χρονο με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά στο χέρι. Ο 69χρονος αφοπλίστηκε τελικά από άλλο πρόσωπο που βρισκόταν στη σκηνή.

Ο 45χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, με την κατάσταση της υγείας του να περιγράφεται ως σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου.

Επίσης, για νοσηλεία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και ο 69χρονος, ο οποίος κατά τη διάρκεια του αφοπλισμού του, τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Χρήστος Ανδρέου, εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, ανέφερε πως: «Εναντίον του 69χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ σήμερα η Αστυνομία θα προχωρήσει στη διαδικασία προσωποκράτησης του, που θα διεξαχθεί στο Νοσοκομείο Λάρνακας. Η Αστυνομία διερευνά μεταξύ άλλων αδικήματα που αφορούν απόπειρα φόνου, παράνομη κατοχή, μεταφορά και χρήση πυροβόλου όπλου».

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X