ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χειροπέδες σε 28χρονο για εμπρησμό - Καταζητείται κι άλλος (pic)

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά είχε τεθεί κακόβουλα στο εσωτερικό του κτιρίου

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 28 ετών προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού κτιρίου, που διαπράχθηκε την περασμένη Τετάρτη 21 Ιουλίου, στη Λεμεσό. Ο ύποπτος αναζητείτο από την Αστυνομία σχετικά και με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου που επίσης διαπράχθηκε στη Λεμεσό, μεταξύ της Παρασκευής, 23 Ιουλίου και Κυριακής, 25 Ιουλίου.

Τη φωτογραφία του υπόπτου έδωσε στη δημοσιότητα νωρίτερα σήμερα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στην αναγνώριση των στοιχείων του και στον εντοπισμό του.

Μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του 28χρονου για τη διάπραξη τόσο του εμπρησμού κτιρίου, όσο και της κλοπής αυτοκινήτου, μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, προχώρησαν στη σύλληψή του, με δικαστικά εντάλματα. Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Ο εμπρησμός του κτιρίου στη Λεμεσό, διαπράχθηκε γύρω στις 1.50 τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης. Τη φωτιά αντιλήφθηκε πολίτης ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία, μέλη της οποίας, μαζί με μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, έσπευσαν στο σημείο και κατέσβησαν την πυρκαγιά.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά είχε τεθεί κακόβουλα στο εσωτερικό του κτιρίου.

Στοιχεία για τη διάπραξη του εμπρησμού προέκυψαν και εναντίον ακόμη ενός προσώπου, ηλικίας 37 ετών, ο οποίος εξακολουθεί να καταζητείται. Τα στοιχεία και φωτογραφία του έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία στις 22 Ιουλίου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Για την κλοπή αυτοκινήτου, πέραν του 28χρονου, συνελήφθησαν σήμερα, άλλοι δύο ύποπτοι, ηλικίας 35 και 22 χρόνων, που επίσης τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λεμεσού.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X