ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χειροβομβίδα - Στρόβολος: Ψάχνουν κίνητρα και δράστες

Σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών

24news team

Υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες διερευνά η Αστυνομία, μετά τη ρίψη χειροβομβίδας, που ωστόσο δεν εξερράγη, σε οικία στη Λευκωσία.

Γύρω στις 3.50 το απόγευμα της Παρασκευής, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι σε οικία στην περιοχή Στροβόλου, ρίχθηκε χειροβομβίδα, η οποία δεν εξερράγη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24news ο ιδιοκτήτης της κατοικίας, δίνοντας κατάθεση στις Αρχές, δεν έδωσε κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση στις έρευνες, ωστόσο στοιχεία και πληροφορίες που έχουν στα χέρια τους οι ανακριτές σχετικά με συγκεκριμένο περιστατικό, διερευνώνται.

Διερευνάται επίσης μαρτυρία που αναφέρει ότι η χειροβομβίδα ρίχθηκε από μοτοσικλέτα. Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

Θυμίζουμε ότι μετά την ρίψη της χειροβομβίδας στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, μεταξύ των οποίων και μέλη του Κλάδου Πυροτεχνουργών, οι οποίοι εντόπισαν στο εσωτερικό της οικίας τη χειροβομβίδα, που περιείχε εκρηκτική ύλη υψηλής ισχύος, ενώ δεν έφερε περόνη και μοχλό οπλίσεως.

Τη χειροβομβίδα παρέλαβαν τα μέλη του Κλάδου Πυροτεχνουργών για ασφαλή καταστροφή της, ενώ το ΤΑΕ Λευκωσίας ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X