ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
22° Λευκωσία,
20 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Ξεφεύγει ο υδράργυρος - Πορτοκαλί προειδοποίηση

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Καμίνι θα είναι η Κύπρος την Κυριακή (1/8) αφού η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 43 βαθμούς. Η Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου εξέδωσε πορτοκαλί προειδοποίηση η οποία θα τεθεί σε ισχύ από τη 1:00 ξημερώματα Κυριακής (1/8) μέχρι και τις 17:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστούν τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 και παροδικά μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα νότια, τα ανατολικά και τα βόρεια παράλια, στους 24 στα δυτικά παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 42 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 37 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 35 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 33 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος και θερμός. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο για να κυμανθεί αισθητά πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Την Τρίτη, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος και θερμός. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο για να κυμανθεί αισθητά πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος και θερμός. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο για να κυμανθεί αισθητά πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση