ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός στην Αγία Νάπα - Διασκέδαση και... ξύλο από τα παλιά! (vid)

Εικόνες που θύμισαν τις… παλιές εποχές, καταγράφηκαν στην Αγία Νάπα

24news team

Συνωστισμός προσώπων στην πλατεία Αγίας Νάπας, φαίνεται να υπήρξε το περασμένο Σάββατο (24/4) σύμφωνα με βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Μάλιστα, όπως φαίνεται στο εν λόγω οπτικοακουστικό υλικό, τα πρόσωπα που βρέθηκαν εκεί, ενώ διασκέδαζαν σε κάποια στιγμή και κάτω από άγνωστες συνθήκες ξεκίνησαν να καβγαδίζουν.

Τέτοιες εικόνες πάντως είχαμε να δούμε από το καλοκαίρι του 2019, στην προ κορωνοϊού εποχή. Ήταν τότε που τουρίστες ξένοι και μη, κατέκλυζαν τέτοιες εποχές την Αγία Νάπα και λόγω μέθης ή άλλων αιτιών, πιάνονταν στα χέρια.

Οι εικόνες του πιο κάτω βίντεο, δεν αρμόζουν πάντως στην εποχή που ζούμε, όσον αφορά την μεγάλη συνάθροιση και τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, από τη στιγμή μάλιστα που η Κύπρος την Δευτέρα (26/4) δύο μέρες δηλαδή μετά το γεγονός, εισήλθε ξανά σε καθεστώς lockdown λόγω της κάκιστης επιδημιολογικής εικόνας.

Πάντως, το βίντεο έχει φτάσει στα χέρια της Αστυνομίας η οποία διενεργεί τις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστώσει τους λόγους που προκάλεσαν τη συμπλοκή αλλά και για ταυτοποίηση προσώπων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X