ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός στη Λεμεσό με βανδαλισμούς - Χτύπησαν αστυνομικό (Βίντεο)

Έριχναν μέχρι και φλορέντζες

Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων προχώρησε τα ξημερώματα σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος και οχλαγωγίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.45 χθες βράδυ, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε δύο περιοχές στη Λεμεσό, υπήρχαν συγκεντρωμένα νεαρά πρόσωπα τα οποία έθεσαν φωτιά σε κάδους σκουπιδιών και επιτέθηκαν με πέτρες στο όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το οποίο έσπευσε στη σκηνή, για κατάσβεση της φωτιάς.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν συγκεντρωμένα 20 περίπου νεαρά πρόσωπα, κάποια εκ των οποίων είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες, ενώ με την άφιξη της Αστυνομίας άρχισαν να ρίχνουν πέτρες και φλορέντζες και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ακολούθως, σε προαύλιο Εκκλησίας, εντοπίστηκαν επίσης νεαρά πρόσωπα να στέκονται κοντά σε εστία φωτιάς, ενώ προκαλούσαν οχληρία και έριχναν κροτίδες. Με την άφιξη της Αστυνομίας, τράπηκαν σε φυγή, ενώ έγινε κατορθωτή η σύλληψη τεσσάρων εξ αυτών.

Τα τέσσερα πρόσωπα, οι τρεις ηλικίας 17 ετών και ο ένας ηλικίας 15 ετών, συνελήφθησαν στη συνέχεια με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Επίσης σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 11.45μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι νεαρά πρόσωπα που φορούσαν κουκούλες, έριχναν κροτίδες και έκαψαν έναν κάλαθο σκουπιδιών, στην επαρχία Λεμεσού.

Με την άφιξη των μελών της Αστυνομίας στη σκηνή, οδηγός οχήματος που βρισκόταν εκεί, έσβησε τα φώτα πορείας του και προσπάθησε να διαφύγει, ενώ έγινε κατορθωτή η ανακοπή του λίγο αργότερα.

Στην προσπάθεια του ο αστυνομικός να προσεγγίσει το εν λόγω όχημα, ο οδηγός του οχήματος άνοιξε βίαια την πόρτα του με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον αστυνομικό στο αριστερό χέρι.

Ο οδηγός του οχήματος ηλικίας 18 ετών, συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον αστυνομικού και για αμελή και επικίνδυνη οδήγηση.

Επίσης, με τη βοήθεια πολίτη που βρισκόταν στη σκηνή, έγινε κατορθωτή και η σύλληψη προσώπου ηλικίας 17 ετών.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Μονής συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X