ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσεκούρια και μαχαίρια στην απόπειρα φόνου - Ψάχνουν και δεύτερο πρόσωπο

Χειροπέδες σε 36χρονο

24news team

Στην αναζήτηση και δεύτερου προσώπου είναι οι Αρχές για την απόπειρα φόνου στην περιοχή της Ακρόπολης, που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (1/5).

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι Αρχές ενημερώθηκαν για επεισόδιο μεταξύ προσώπων, τα οποία κρατούσαν τσεκούρια και μαχαίρια. Αμέσως μέλη της αστυνομικής δύναμης έσπευσαν στο σημείο όπου εντόπισαν 28χρονο, από την Ιορδανία, με τραύμα κατά μήκος της κοιλιάς.

Ο 28χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ενώ βρισκόταν στην περιοχή τον προσέγγισαν δύο πρόσωπα με τα οποία διαπληκτίστηκε.

Αποτέλεσμα ήταν ο ένας εκ των δύο να επιτεθεί εναντίον του 28χρονου με αιχμηρό αντικείμενο τραυματίζοντάς τον στην κοιλιά. Τα δύο προαναφερθέντα πρόσωπα ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.

Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται, με την κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, να είναι σταθερή και εκτός κινδύνου.

Λίγο μετά τις 10:00 το βράδυ της Κυριακής (1/5), συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, με δικαστικό ένταλμα, άντρας ηλικίας 36 ετών, που φέρεται να είναι ο ένας από τους δράστες ενώ οι Αρχές ψάχνουν και το δεύτερο πρόσωπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X