ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Τσάκωσαν» πατέρα και γιο για την έκρηξη - Δεν δείχνουν αυτούς οι κάμερες

Δεν παραδέχονται εμπλοκή στην υπόθεση οι δύο ύποπτοι

24news team

Στην σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 73 και 46 ετών, οι οποίοι είναι πατέρας και γιος προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για την έκρηξη χειροβομβίδας που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (16/2) έξω από την κατοικία ιδιώτη γιατρού, από την Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για δύο Ελληνοκύπριους κάτοικους Πάφου, οι οποίοι εντοπίστηκαν στην οικία τους. Εναντίον τους είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την Αστυνομία και καταζητούνταν από την πρώτη στιγμή της έκρηξης.

Θυμίζουμε ότι σε κλειστά κυκλώματα της περιοχής όπου σημειώθηκε η έκρηξη, καταγράφονται δύο πρόσωπα να επιβαίνουν μοτοσικλέτας και ο ένας να ρίχνει την χειροβομβίδα εναντίον της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο γιατρός. Σύμφωνα με πληροφορίες του 24news στις εικόνες που καταγράφονται, διαπιστώνεται ότι πρόκειται για δύο νεαρά πρόσωπα και όχι για τους δύο που φόρεσαν χειροπέδες. Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο πατέρας και γιος να λειτούργησαν ως ιθύνοντας νους στην υπόθεση.

Από την έκρηξη, προκλήθηκαν ζημιές στο κτήριο και εκτεταμένες ζημιές στο όχημα του παραπονούμενου, που ήταν σταθμευμένο στο ημιυπόγειο χώρο στάθμευσης Ακόμη, ένα δεύτερο όχημα που ανήκει στην ίδια οικογένεια υπέστη ελαφριές ζημιές.

Σε οικονομικές διαφορές αποδίδονται τα κίνητρα

Την επίθεση με χειροβομβίδα εναντίον πολυκατοικίας όπου διαμένει ιδιώτης γιατρός, η Αστυνομία την αποδίδει σε οικονομικές διαφορές.

Συγκεκριμένα, ο γιατρός ισχυρίστηκε ότι με τους δύο υπόπτους διατηρούσαν εταιρεία εμφιάλωσης νερού και λόγω διαφορών χώρισαν οι δρόμοι τους. Μάλιστα, η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη ενώπιον δικαστηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, το τελευταίο διάστημα, οι ύποπτοι και ο παραπονούμενος φαινόταν να τα είχαν βρει όσον αφορά τις διαφορές τους σχετικά με την εταιρεία, ωστόσο στο μεσοδιάστημα προέκυψαν εμπόδια. Σημειώνεται ότι ο ιδιώτης γιατρός εμφανιζόταν ως ο διαχειριστής της εταιρείας.

Ο 40χρονος γιατρός, φέρεται να ισχυρίστηκε στους ανακριτές ότι δεν έχει άλλες διαφορές με κανένα πρόσωπο και κατέδειξε τους δύο συλληφθέντες ως κύριους υπόπτους για την επίθεση που δέχθηκε.

Δεν παραδέχονται ανάμιξη οι ύποπτοι

Συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση τα δύο πρόσωπα, ηλικίας 73 και 46 ετών, σε σχέση με την υπόθεση έκρηξης χειροβομβίδας στρατιωτικού τύπου αμυντική υψηλής ισχύος έξω από κατοικία ιδιώτη ιατρού στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σύλληψη των δύο προσώπων έγινε την Τετάρτη (17/2), μετά την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης τους.

Τα δύο πρόσωπα μεταφέρθηκαν στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, όπου ανακρινόμενα αρνούνται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X