ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Τσάκωσαν τον 29χρονο που έδωσε ναρκωτικά στις ανήλικες

Πού τον εντόπισαν - Ακόμα ένας υπό κράτηση

24news team

Στα χέρια των Διωκτικών Αρχών βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης (20/4), ο 29χρονος Ινδός, ο οποίος καταζητείτο για την προμήθεια ναρκωτικών ουσιών σε δυο αδελφές, 13 και 15 χρόνων, με αποτέλεσμα η πρώτη να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο 29χρονος εντοπίστηκε χθες το βράδυ σε χωριό της Επαρχίας Λεμεσού όπου στην συνέχεια τέθηκε υπό κράτηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΥΚΑΝ κατέχει μαρτυρία πώς ο 29χρονος ήταν το πρόσωπο το οποίο προμήθευσε ναρκωτικά και συγκεκριμένα μεθαμφεταμίνη στις δύο ανήλικες.

Ο 29χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για προσωποκράτηση.

Θυμίζουμε πώς για την εν λόγω υπόθεση τελεί υπό κράτηση ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 27 ετών από την Ινδία. Σημειώνεται πώς αρχικά ο 27χρονος παρουσίασε πλαστά έγγραφα στους αστυνομικούς ανακριτές, σε σχέση με την ταυτότητα του.

Ο 27χρονος ισχυριζόταν πώς ήταν ηλικίας 22 ετών και αιτητής ασύλου αλλά μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε η πραγματική του ταυτότητα και πώς βρίσκεται παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται μετά την λιποθυμία της 13χρονης και τη μεταφορά της στο ΓΝ Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε πως είχε κάνει χρήση μεθαμφεταμίνης, γνωστής ως crystal ice.

Σχετικά ενημερώθηκε η ΥΚΑΝ και κλήθηκαν, στα γραφεία της, η μητέρα της 13χρονης, καθώς και η 15χρονη αδελφή της, η οποία φέρεται να παραδέχθηκε ότι έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση