ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τροχαίο Πάφου: Επικοινωνεί με το περιβάλλον ο ποδοσφαιριστής της Δόξας

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση η σύντροφός του

Συνεχίζουν να νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, τόσο ο 27χρονος ποδοσφαιριστής της Δόξας Κατωκοπιάς όσο και η σύντροφός του, οι οποίοι θυμίζουμε ότι τραυματίστηκαν έπειτα από τροχαίο ατύχημα που είχαν την Κυριακή 27/9 με τετράτροχη μοτοσικλέτα, στον δρόμο από Φοντάνα Αμορόζα προς Λουτρά της Αφροδίτης, στην τοποθεσία Δύο Πέτρες.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, είναι σε καλύτερη κατάσταση και έχει επικοινωνία με το περιβάλλον. Τα νεότερα όμως για την 22χρονη κοπέλα δεν είναι πολύ ευχάριστα.

Πληροφορίες του 24news αναφέρουν ότι η κατάσταση υγείας της νεαρής κρίνεται ως πολύ σοβαρή και δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Σημειώνεται ότι συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένη.

Θυμίζουμε ότι από ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε η 22χρονη, διαπιστώθηκε ότι υπέστη κατάγματα στο σώμα, σπόνδυλο και λεκάνη και θλάση νεφρού και σπλήνας. Ο 27χρονος υπέστη θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και τραύματα στο θώρακα. 

Οι συνθήκες του τροχαίου

Το τροχαίο ατύχημα, στο οποίοι δύο πρόσωπα, άνδρας 27 χρόνων και γυναίκα 22 χρόνων, τραυματίστηκαν σοβαρά συνέβη την Κυριακή (27/9), σε περιοχή στον Ακάμα. Τα δύο πρόσωπα, κινούνταν με τετράτροχη μοτοσικλέτα, λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα, στο δρόμο από Φοντάνα Αμορόζα προς Λουτρά της Αφροδίτης, στην τοποθεσία Δύο Πέτρες.

Ο 27χρονος απώλεσε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε, στην οποία συνεπιβάτης ήταν η 22χρονη, με αποτέλεσμα η τετράτροχη να πέσει σε γκρεμό βάθους 40 μέτρων περίπου, καταλήγοντας σε απόκρημνο παράλιο σημείο.


Κύπρος: Τρύπησε το κρανίο της γυναίκας του με γεωργικό αντικείμενο


Οι δύο μοτοσικλετιστές τραυματίστηκαν σοβαρά και για τη διάσωση και μεταφορά τους στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, συνέδραμαν πλήρωμα ακάτου της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας, πλήρωμα δύο ασθενοφόρων και πολίτες με ιδιωτικά θαλάσσια σκάφη.

Με τη συνοδεία νοσηλευτών η 22χρονη και ο 27χρονος μεταφέρθηκαν με ιδιωτικό σκάφος και με άκατο της Λιμενικής αντίστοιχα, στο λιμανάκι στο Λατσί, από όπου στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X