ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Τρύπησε το κρανίο της γυναίκας του με γεωργικό αντικείμενο

Την είχε βρει ο γιος της αιμόφυρτη στο κρεβάτι

24news team

Ένα περιστατικό βίας στην οικογένεια, είχε συγκλονίσει την Λεμεσό αλλά και ολόκληρη την κοινωνία της Κύπρου το 1996.

Πρωταγωνιστές, ένα ζεύγος ηλικιωμένων. Ο 77χρονος άνδρας κτύπησε την γυναίκα του στο κεφάλι, τρυπώντας της το κρανίο με γεωργικό αντικείμενο («πέλι»).

Το συγκλονιστικό περιστατικό σημειώθηκε λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα του 1996. Όπως περιγράφεται σε δημοσιεύματα του Τύπου της τότε εποχής, την 63χρονη τότε γυναίκα εντόπισε αιμόφυρτη στο κρεβάτι της ο γιος της, ωστόσο από το σπίτι έλειπε ο σύζυγός της και αμέσως οι υποψίες στράφηκαν προς το μέρος του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι γείτονες εκείνη την ημέρα δεν είχαν ακούσει φωνές, όπως συνέβαινε συχνά, είδαν όμως τον 77χρονο να φεύγει πεζός και βιαστικός από το σημείο.

Ο γιος της 63χρονος, από την ώρα που είχε δει σε αυτή την κατάσταση την μητέρα του, δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη.

Μαρτυρίες για συχνούς καβγάδες

Μαρτυρίες γειτόνων ανέφεραν ότι η 63χρονη είχε παραπονεθεί αρκετές φορές για τη συμπεθέρα του συζύγου της και τους εκμυστηρεύθηκε ότι σε λίγες ημέρες θα νοίκιαζε άλλο σπίτι με τον γιο της, εγκαταλείποντας τον 77χρονο.

Μια από τις αιτίες των προστριβών του ζεύγους ήταν το οικονομικό θέμα. Σύμφωνα με όσα έλεγε το θύμα στους γείτονες, ο 77χρονος σύζυγός της, της ζητούσε επίμονα χρήματα που της είχε δανείσει πρόσφατα, όταν είχε αρρωστήσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X