ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τροχαίο με 12χρονο: Παραδόθηκε ο οδηγός... δεν το κατάλαβε

Πήγε στον σταθμό αφού διάβασε την ανακοίνωση της Αστυνομίας

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, αφού διάβασε τη σημερινή δημοσίευση της Αστυνομίας, παρουσιάστηκε ο ίδιος στα γραφεία της Τροχαίας Λεμεσού, μαζί με το όχημά του.

Πρόκειται για 60χρονο. Το όχημα του ταυτίζεται με την περιγραφή που είχε εξασφαλίσει και δημοσιεύσει η Αστυνομία και φέρει ζημιά στο δεξί καθρεφτάκι οδηγού

Ο 60χρονος οδηγός ανακρίθηκε και ανέφερε ότι δεν είχε αντιληφθεί τη σύγκρουση με τον νεαρό ποδηλάτη, ωστόσο αναφέρει ότι αυτός οδηγούσε το αυτοκίνητο στον ουσιώδη τόπο και χρόνο.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Τροχαία Λεμεσού.

Το τροχαίο

Γύρω στις 5:30 το απόγευμα χθες, στον 8ο δρόμο στα Πάνω Πολεμίδια στη Λεμεσό, ενώ άγνωστο πρόσωπο οδηγούσε το αυτοκίνητό του με δυτική κατεύθυνση, επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί με ποδήλατο που οδηγούσε 12χρονος από τη Λεμεσό.

Από τη σύγκρουση το ποδήλατο ανατράπηκε σε παρακείμενο χωράφι, με αποτέλεσμα ο 12χρονος να τραυματιστεί στο πόδι και να μεταφερθεί προληπτικά στο Τμήμα Α’ Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Από τη σύγκρουση, το κάλυμμα του εξωτερικού δεξιού καθρέφτη του συγκεκριμένου οχήματος έπεσε στην άσφαλτο και παραλήφθηκε από την Αστυνομία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση