ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρεις χιλιάδες οι κρατήσεις για Πειραιά

Μεγάλο ενδιαφέρον από Κύπριους και Ελλαδίτες κυρίως για την περίοδο του Αυγούστου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Της Μαρίας Ηρακλέους

Το πλοίο Daleela θα αναχωρήσει για πρώτη φορά από το λιμάνι Λεμεσού την Κυριακή 19 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι και θα καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά γύρω στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας. Ήδη καταγράφεται μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό, τόσο Κύπριους όσο και Ελλαδίτες δήλωσε στην «Κ» ο Άκης Κελλεπέσιης, εκτελεστικός πρόεδρος του Top Kinisis Travel, γραφείο που έχει αναλάβει την διάθεση των εισιτηρίων. Μέχρι στιγμής μάλιστα γύρω στους 3 χιλιάδες επιβάτες έχουν κλείσει κιόλας εισιτήριο.

Το προφίλ των κρατήσεων

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για κρατήσεις καταγράφεται μέσα στον Αύγουστο, ενώ αρκετοί Κύπριοι θα κάνουν διακοπές στην Ελλάδα με τα αυτοκίνητα τους φέτος, όπως και Ελλαδίτες οι οποίοι θα επισκεφθούν την Κύπρο. Πρόκειται για οικογένειες, μεμονωμένους ταξιδιώτες και μοτοσικλετιστές οι οποίοι ταξιδέυουν από Ελλάδα ή Κύπρο.

Όσοι επιλέγουν αυτό τον τρόπο ταξιδίου, επιλέγουν παράλληλα και μεγαλύτερη διάρκεια διακοπών, αφού σύμφωνα με τον κ. Κελλεπέσιη, οι περισσότεροι θα παραμείνουν στον προορισμό τους από 2 εβδομάδες μέχρι και 1 μήνα.

Ένα άλλο στοιχείο των κρατήσεων είναι ότι σχεδόν στην ολότητα τους αφορούν καμπίνες. Και για τα 22 δρομολόγια οι προσφερόμενες θέσεις είναι στο σύνολο τους 17 χιλιάδες. Ωστόσο δεν καταγράφεται ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις αεροπορικές θέσεις, έτσι το μάξιμουμ των κρατήσεων υπολογίζεται να φτάσει στις 11-12 χιλιάδες-όσες δηλαδή είναι και οι προσφερόμενες θέσεις στις καμπίνες.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει προγράμματος, το οποίο είναι αναρτημένο και στην σελίδα του ταξιδιωτικού γραφείου, το τελευταίο δρομολόγιο για το 2022 είναι στις 14 Σεπτεμβρίου από Λεμεσό και στις 16 Σεπτεμβρίου από Πειραιά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X