ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρός ο 35χρονος Αντώνης

Αυτοκίνητο παρέσυρε τον ποδηλάτη

Σε οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 5.45 σήμερα το πρωί στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λευκωσία, (παρακαμπτήριος της Τσερίου), έχασε τη ζωή του ο Αντώνης Αντωνίου, 35 ετών από τη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 46χρονος στον πιο πάνω δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά τον άτυχο Αντωνίου, ο οποίος προπορευόταν του οχήματος με το ποδήλατο του.

Ο 35χρονος ποδηλάτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου οι επι καθήκοντι ιατροί πιστοποίησαν το θάνατο του. Να σημειωθεί ότι, ο ποδηλάτης έφερε προστατευτικό κράνος.

Στον 46χρονο οδηγό του αυτοκινήτου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη. Ακολούθως, συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τις συνθήκες πρόκλησης του θανατηφόρου να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802108 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X