ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγωδία στη Λεμεσό - «Έσβησε» ο 7χρονος Σέργιος

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 7χρονος

24news team

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 7χρονος Σέργιος Αρμουζαμίδης, ο 7χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρότατα σε θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στις 17 Απριλίου στην περιοχή Γερμασόγειας της Λεμεσού.

Ο 7χρονος μετά από το τροχαίο έδινε σκληρή μάχη στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος, ωστόσο δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Το αγοράκι από την σύγκρουση, υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και διακοσμήθηκε με ασθενοφόρο στο Μακάρειο Νοσοκομείο στην Λευκωσία όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Θυμίζουμε ότι ο 7χρονος επέβαινε σε τρίτροχη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε 43χρονος, o οποίος έχασε τον έλεγχο της με αποτέλεσμα αυτή να προσκρούσει βίαια σε περιτοίχισμα σπιτιού.

Ο 43χρονος, Dmitrii Polishchuk επίσης έχασε τη ζωή του από το τροχαίο.

Δεν έφεραν κράνη

Σε δηλώσεις ο Βοηθός Υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάκος είχε αναφέρει πώς τόσο ο 43χρονος όσο και το 7χρονο παιδί δεν έφεραν κράνη.

«Οι δύο επιβαίνοντες δεν έφεραν προστατευτικά κράνη και κατά την ανατροπή της μοτοσυκλέτας έπεσαν και οι δύο στην άσφαλτο με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό τους και τον μετέπειτα θάνατο», ανέφερε ο Βοηθός Υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X