ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγωδία Λεμεσού: Ο Δημ. Λευκωσίας εντόπισε τον 9χρονο Ποσειδώνα

Διερευνώνται οι συνθήκες που τραυματίστηκε το παιδί

Συγκλόνισε το Παγκύπριο ο θάνατος του 9χρονου παιδιού, που το πρωί της Δευτέρας (8/6) εντοπίστηκε αναίσθητο στο βυθό της θάλασσας, σε βάθος ενός μέτρου περίπου.

Σύμφωνα με λεπτομέρειες που γίνονται γνωστές, ο άτυχος Ποσειδώνας Χατζηστερκώτη που δυστυχώς έχασε τη μάχη για ζωή το βράδυ της Δευτέρας (8/6) παρά τις προσπάθειες των ιατρών του Μακάρειου Νοσοκομείου, εντοπίστηκε από τον Δήμαρχο Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη, η συμβολή του οποίου ήταν άμεση ώστε να ανασυρθεί εκτός του ύδατος ο 9χρονος.

Αμέσως ενημερώθηκε ναυαγοσώστης, ο οποίος βρισκόταν στον κοντινότερο ναυαγοσωστικό πύργο και ετοιμαζόταν να αναλάβει καθήκοντα στις 10.30. 

Στο παιδάκι, έγιναν θωρακικές μαλάξεις ενώ από άλλο ναυαγοσωστικό πύργο μετέβησαν με απινιδωτή άλλοι ναυαγοσώστες, ωστόσο το αγοράκι δεν επανέφερε τις αισθήσεις του.

Αμέσως ανασύρθηκε και στο σημείο έφτασαν ναυαγοσώστες οι οποίοι παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον 9χρονο.

Κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε αρχικά το αγοράκι στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και στη συνέχεια στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία.

Ωστόσο, δυστυχώς, ο Ποσειδώνας δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη για ζωή το βράδυ της Δευτέρας, βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένειά του. 

Εκ πρώτης όψεως αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Το αγοράκι έφερε κτύπημα στο κεφάλι και δεν αποκλείεται να τραυματίστηκε σε βράχους και στην συνέχεια να έχασε τις αισθήσεις του.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για να διακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θαλάσσιο ατύχημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X