ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγωδία Λάρνακας: Δεν έπεισαν οι ισχυρισμοί του 23χρονου - Μοιραίο τραύμα στο κεφάλι της Μαρίας

Οκτώ ημέρες στο κελί ο αδερφός της άτυχης Μαρίας

24news team

Στη σύλληψη του 23χρονου αδελφού της Μαρία Χάρα, από τα Κλαυδιά, της επαρχίας Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ανθρωποκτονίας, προχώρησε την Τρίτη (5/5) η Αστυνομία. Το πρωί της Τετάρτης (6/5) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας διέταξε την 8ημερη προσωποκράτηση του υπόπτου.

Σημειώνεται ότι όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται, ενώ ο ύποπτος συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι επρόκειτο για ατύχημα.

Στο μεταξύ, αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους, Νικόλας Χαραλάμπους Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, σύμφωνα με τους οποίους ο θάνατος τις κοπέλας επήλθε από διαμπερές τραύμα στο κεφάλι, συνεπεία πυροβολισμού.

Θυμίζουμε ότι η τραγωδία σημειώθηκε γύρω τις 5:45 το απόγευμα της Τρίτης (5/5). Αρχικά λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο σε χωριό τις επαρχίας Λάρνακας. Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας επισκέφθηκαν την σκηνή, όπου εντόπισαν αναίσθητη 21χρονη. Η κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γ. Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις η άτυχη κοπέλα είχε τραυματιστεί θανάσιμα, μετά που δέχτηκε πυροβολισμό από πυροβόλο όπλο που χειριζόταν ο 23χρονος αδελφός τις.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες:

Τα όσα έγιναν γνωστά μετά την τραγωδία, έχουν προκαλέσει σοκ στην κοινωνία. Η Μαρία Χάρπα, έχασε την ζωή της ανήμερα των γενεθλίων της, ενώ φαίνεται μάλιστα να κυοφορούσε.

Η νεαρή, ετοιμαζόταν για ένα νέο ξεκίνημα με τον αρραβωνιαστικό της, ο οποίος τόσο αυτός όσο και η οικογένεια της, δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.

Οι ισχυρισμοί του 23χρονου που φαίνεται να μην έπεισαν:

Στην βάση των όσων ισχυρίστηκε αρχικά ο 23χρονος, πιστεύετουν ότι το τραγικό συμβάν σημειώθηκε λόγω ατυχήματος, ωστόσο οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας, άφηναν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα. 

Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι ενώ καθάριζε το G3 του, αυτό εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα η σφαίρα να χτυπήσει στο κεφάλι την νεαρή.

Στην συνέχεια, ο 23χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι την ημέρα που σημειώθηκε η τραγωδία, είχε παρουσιαστεί ως έφεδρος στην Εθνική Φρουρά. Ωστόσο, δεν έπεισε, αφού λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν καλούνταν εφεδρείες. Στην συνέχεια, ισχυρίστηκε ότι πήγε μόνος του σε πεδίο βολής και μάλσιτα ότι είχε στείλει μήνυμα στο 8998 για κατ' εξαίρεση μετακίνηση, ωστόσο δεν βρέθηκε στο κινητό του το σχετικό μήνυμα με τον 23χρονο να αναφέρει ότι το διέγραψε. 

Οι ισχυρισμοί του 23χρονου διερευνώνται, ενώ η Αστυνομία έκρινε ορθό να προχωρήσει στην σύλληψή του. 

Το στρατιωτικό τυφέκιο παραλήφθηκε από την Αστυνομία και θα περάσει από όλους τους απαραίτητους ελέγχους της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών.

Υπενθυμίζεται ότι η τραγωδία σημειώθηκε γύρω στις 17.50 το απόγευμα, ενώ η άτυχη Μαρία βρισκόταν στην οικία της.

Στο σπίτι τη στιγμή της τραγωδίας, βρισκόταν και η μητέρα τους.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X