ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τους ψάχνουν για θαλάσσιο ατύχημα στην Πάφο (pics)

Συνελήφθη 30χρονος που καταζητείτο

Ανακοινώσεις

Εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λάρνακας, σήμερα το πρωί, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, άντρας ηλικίας 30 ετών, ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση θαλάσσιου ατυχήματος, που φέρεται να συνέβη τον περασμένο Ιανουάριο, στη θαλάσσια περιοχή της επαρχίας Πάφου. Για την ίδια υπόθεση η Αστυνομία εξακολουθεί να καταζητεί άλλους δύο ύποπτους άντρες, ηλικίας 27 και 32 ετών, με το ΤΑΕ Πάφου να συνεχίζει τις εξετάσεις.

Οι φωτογραφίες και τα στοιχεία των τριών υπόπτων δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία στις 28 Ιανουαρίου, 2023, στο πλαίσιο των ερευνών για εντοπισμό τους. Μετά τον εντοπισμό και σύλληψη του 30χρονου υπόπτου το πρωί σήμερα, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των προσωπικών του στοιχείων είναι αχρείαστη.

Οι φωτογραφίες και στοιχεία των άλλων δύο υπόπτων δίνονται εκ νέου στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, στις 25 Ιανουαρίου, 2023, θαλάσσιο σκάφος εντοπίστηκε προσαραγμένο στη θαλάσσια περιοχή Πότιμα, στην Πέγεια, χωρίς σε αυτό να επιβαίνει οποιοδήποτε πρόσωπο. Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι, το σκάφος είχε αγοραστεί από τον 30χρονο ύποπτο και στις 24 Ιανουαρίου είχε αποπλεύσει από το Λιμανάκι Λατσιού. Στο σκάφος φέρονται να επέβαιναν ο 30χρονος, μαζί με τους 27χρονο και 32χρονο υπόπτους, που καταζητούνται. Οι τρεις τους παρέλειψαν να ενημερώσουν και να αναφέρουν στις Αρχές, τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το θαλάσσιο σκάφος τους προσάραξε στο σημείο.

Εναντίον του 32χρονου καταζητούμενου υπόπτου διερευνάται από το ΤΑΕ Λεμεσού και άλλη μία υπόθεση, διάπραξης στις 05 Ιανουαρίου, στη Λεμεσό, των αδικημάτων της απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος. Για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης του και αυτός καταζητείται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση