ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τουρίστες επιτέθηκαν σε 46χρονη μετά από τροχαίο

Καταζητείται 69χρονος - Την έριξε στο έδαφος και τη χτύπησε με γροθιά

ΚΥΠΕ

Πρόσωπο ηλικίας 69 ετών καταζητεί η Αστυνομία Πάφου για χθεσινή υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης σε βάρος 46χρονης, ιδιοκτήτριας εταιρείας ενοικιάσεως οχημάτων.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, χθες Δευτέρα καταγγέλθηκε από 46χρονη, ιδιοκτήτρια εταιρείας ενοικιάσεως οχημάτων, ότι στις 14:30 μετέβη στη σκηνή τροχαίου δυστυχήματος στην περιοχή Πετρίδεια καθότι ένα από τα εμπλεκόμενα οχήματα ανήκει στην εταιρεία της.

Όπως η ίδια ανέφερε στην Αστυνομία, προσπάθησε να εξηγήσει στους επιβαίνοντες του ενοικιαζόμενου οχήματος, άντρα και γυναίκα, ότι έφεραν ευθύνη για την πρόκληση του τροχαίου από τα στοιχεία που συγκέντρωσε. Τότε σύμφωνα με την παραπονούμενη, αυτοί της επιτέθηκαν, σπρώχνοντας της με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και ενώ βρισκόταν στο έδαφος η γυναίκα της επιτέθηκε και τη χτύπησε με γροθιά. Η 46χρονη μετέβη στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό αυτή υπέστη θλάση οσφυϊκής μοίρας στη σπονδυλική στήλη.

Όσον αφορά τους ενεχόμενους στο επεισόδιο, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, πρόκειται για 69χρονο επισκέπτη στην Κύπρο εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείται, ενώ τα στοιχεία της γυναίκας που τον συνόδευε ακόμη δεν έχουν γνωστοποιηθεί. Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση