ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τον έπιασαν με αδασμολόγητα καπνικά - Πρόστιμο χιλιάδων ευρώ

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο διεθνούς επιχείρησης που σκοπό έχει την καταπολέμηση παράνομης διακίνησης φαρμακευτικών προιόντων

ΚΥΠΕ

Πρόστιμο €4.500 επέβαλε το Τελωνείο σε ιδιοκτήτη υποστατικού στο οποίο εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων, κατά τη διάρκεια επιχείρησης που διενήργησαν την Πέμπτη το απόγευμα μέλη της ΑΔΕ Πάφου, της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου), της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας καθώς και λειτουργοί φαρμακευτικών και υγειονομικών Υπηρεσιών και Τελωνείου.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο διεθνούς επιχείρησης που σκοπό έχει την καταπολέμηση παράνομης διακίνησης φαρμακευτικών προιόντων, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Νικολάου ανέφερε πως ερευνήθηκαν τέσσερα υποστατικά στην Πάφο.

Στα τρία δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε σημείωσε, προσθέτοντας πως σ’ ένα εξ αυτών στην Γεροσκήπου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 41 κούτες τσιγάρων διαφόρων μαρκών, 1.700 γραμμάρια καπνού καθώς και 6.000 Hits για θερμαινόμενα ηλεκτρονικά τσιγάρα.

Ακολούθως, είπε ο κ. Νικολάου, ο ιδιοκτήτης συνελήφθη για παράνομη κατοχή και εμπορία αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων.

Τελικά του εκδόθηκε από το Τελωνείο εξώδικο ύψους 4.500 χιλιάδων ευρώ το οποίο αφού πλήρωσε αφέθηκε ελεύθερος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Η Lidl Κύπρου για ακόμα μία χρονιά υποδέχτηκε εκατοντάδες επισκέπτες στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ