ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τον εντόπισαν ο αδελφός και ο πατέρας του - «Έσβησε» μπροστά τους ο Πάνος

Πώς έγινε το θανατηφόρο

Δημήτρης Λουκά

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του 29χρονου διαιτητή, Πάνου Θεοδώρου, ο οποίος έχασε την ζωή του σε τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε, στη βιομηχανική περιοχή Αγίου Σιλά στη Λεμεσό το πρωί της Πέμπτης (5/10).

Ο Θεοδώρου, εργαζόταν σε οικογενειακή επιχείρηση και κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται το περονοφόρο όχημα (forklift), στο οποίο επέβαινε, ανατράπηκε με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει.

Όπως ανέφερε ο βοηθός υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, «ο 29χρονος χειριζόταν και οδηγούσε περονοφόρο όχημα μέσα σε δημόσια οδό και σε κάποιο σημείο του δρόμου πιθανόν να έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, παρεξέκλινε της πορείας του απότομα προς τα δεξιά, με αποτέλεσμα αυτό να κλίνει προς τα αριστερά και με την κλίση αυτή έχασε την ισορροπία του και ο οδηγός έπεσε στην άσφαλτο κτύπησε ή κτυπήθηκε από το όχημα που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο το θάνατο».

Τον Πάνο Θεοδώρου, εντόπισε αρχικά ο αδελφός του και στην συνέχεια ο πατέρας του που έσπευσε στο σημείο που σημειώθηκε το περιστατικό.

Ο αδελφός του Πάνου, με τη χρήση άλλου περονοφόρου μηχανήματος και με την βοήθεια των μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προσπάθησε να τον απεγκλωβίσει.

Σύμφωνα με τον κο. Καφά, το περονοφόρο όχημα δεν είναι εγγεγραμμένο και υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να χρησιμοποιείται εντός του εργοστασίου για σκοπούς εργασίας και όχι να κυκλοφορεί μέσα στο δρόμο, ενώ από τις προκαταρτικές εξετάσεις φέρεται πως ο άτυχος διαιτητής δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.

Η Τροχαία Λεμεσού σε συνεργασία με το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας συνεχίζουν τις εξετάσεις για το τραγικό συμβάν.

Ο άτυχος Πάνος Θεοδώρου ήταν διαιτητής Β’ Κατηγορίας και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου εξέφρασε μέσα από σχετική ανακοίνωση της τα συλλυπητήρια της.

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ

Με μεγάλη θλίψη έχουμε πληροφορηθεί το θάνατο του Πάνου Θεοδώρου σε εργατικό ατύχημα που συνέβη σήμερα (σ.σ χθες) Πέμπτη.

Ο 29χρόνος Πάνος ήταν διαιτητής Β’ Κατηγορίας και η είδηση για την απώλεια του έχει προκαλέσει συγκλονισμό στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, στις τάξεις των διαιτητών και σε ολόκληρη της οικογένεια του ποδοσφαίρου μας.

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της ΚΟΠ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τους οικείους του.

Η ΚΟΠ αποφάσισε όπως σε όλους τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας τηρηθεί μονόλεπτη και οι ποδοσφαιριστές και οι διαιτητές να φέρουν μαύρα περιβραχιόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση