ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Πέθανε ο πατέρας της λίγες μέρες μετά το εγκεφαλικό της μητέρας της

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

24news team

Τον Γολγοθά που βιώνει τον τελευταίο μήνα στην Κύπρο περιγράφει στη σελίδα "Liverpool Echo" 49χρονη Βρετανίδα, η οποία είδε τη μητέρα της να παθαίνει εγκεφαλικό κι έπειτα από λίγες ημέρες να χάνει τον πατέρας της.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η κόρη του ζευγαριού στην "Echo", οι γονείς της είχαν ενημερωθεί από τον ιδιοκτήτη ότι το ακίνητο στο οποίο διέμεναν, επρόκειτο να κατεδαφιστεί για να χτιστούν νέα εμπορικά κτήρια. Ένεκα αυτής της αγχωτικής, όπως την περιγράφει, κατάστασης, η Madge και ο Tony σχεδίαζαν να μετακομίσουν στο Merseyside του Liverpool.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, τον Σεπτέμβριο η Medge υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι της και έκτοτε βρίσκεται σε κώμα στο νοσοκομείο. Ο Tony, ο σύζυγός της, πέθανε λίγες μέρες αργότερα, αφού δεν μπόρεσε να αντέξει τη στεναχώρια.

Η Lesley ανέφερε ότι πηγαινοέρχεται στην Κύπρο τις τελευταίες εβδομάδες για να είναι στο πλευρό της μητέρας της, η οποία το παλεύει δείχνοντας μάλιστα και σημάδια ανταπόκρισης.

Η οικογένεια προσπαθεί να μεταφέρει τη Madge στην Αγγλία, καθώς, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται τώρα στην Κύπρο πιστεύει ότι θα έπρεπε να πάει σε οίκο ευγηρίας, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε κώμα, με τη Lesley να είναι απελπισμένη απ' αυτή την εξέλιξη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ως εκ τούτου, θέλει να πάει τη Madge και τον αγαπημένο της σκύλο Cliffy πίσω στο Merseyside.

Για το σκοπό αυτό έχει δημιουργηθεί μια σελίδα, η GoFundMe, ώστε να βοηθήσει στη συγκέντρωση των χρημάτων που απαιτούνται προκειμένου να καταφέρει η οικογένεια να μεταφέρει τη Madge στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει μπορεί να το κάνει πατώντας ΕΔΩ.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Η Lidl Κύπρου για ακόμα μία χρονιά υποδέχτηκε εκατοντάδες επισκέπτες στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ